Gondolkoztatok azon, hogy mekkora tiszteletet érdemeltek? Szorítok Nektek! A születendő picik nevében köszönet és minden elismerésem a Tiétek!
Szerencsésnek mondható a helyzetem,mert nem volt szükségem ilyen komolyan foglalkozni azzal,hogy mikor van peteérésem stb....Bár voltak problémáim nekem is.Spontán vetélés,1 év várakozás a lányomra,most megint babát várok(fél évet próbálkoztunk) 23 hetes vagyok.Nagyon kevesen látnak ebbe bele,hogy mit küzdötök!Mindenkinek szorítok!!!
Lányok!Kitartás!
Szia!
Köszönjük a kedvességedet!Sok boldogságot nektek!
Nagyon aranyos vagy. Azt hiszem tényleg igaz az a mondás, hogy egy nő két dologért képes mindenre hogy ne legyen és hogy legyen.
Nagyon jó egészséget mindannyiotoknak. És sok-sok örömet.
Egy 30 éves 1,5 évvel a háta mögött.
És én is szorítok mindenkinek.
Nagyon szépen köszönjük!:-)
Gratulálok a lányodhoz és az úton levő picúrhoz!Sok boldogságot kívánok nektek!!!!:-))))
Szia!
Köszönjük szépen, igazán jólesett ez a gesztus!!! :)))) Kedves tőled! Gratulálok a lányodhoz és a pocaklakódhoz!! Remélem mindannyian hamarosan megtapasztaljuk azt, amit te! Mindenkinek drukkolok!!!!
Én is köszönöm a jó kívánságokat!Nagyon drukkolok Nektek!!
Mindig figyelemmel kísérem a teherbeesés rovatot és amiben tudok én is megpróbálok segíteni!Mélyen érintett amiket olvastam Tőletek és azért írtam,hogy lássátok nem vagytok egyedül és sokan izgulnak értetek!!
NINCS LEHETETLEN,CSAK TEHETETLEN!
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!