Testvérkén meddig gondólkoztatok akinek több gyermeke van?
Szia!
Nekem már több vetélésem, lombikom és halvaszülésem is volt.
Mi már nem a pénzre megyünk. Amennyit az Isten ad, mind vállaljuk.
Most várom a kistestvért, annak ellenére, hogy a legeslegelején (5 éve) azt mondta egy doki, sosem lehet gyerekünk.
Hát kijártuk az útját.
A család egyébként minimális mértékben tud támogatni apróbb segítségekkel. A férjemmel egymás támaszai vagyunk. Kevés a pénz is, főleg hogy most gyed-en vagyok. Dönthet még az is, hány éves vagy, egészségesek vagytok-e.
Ha szereted a gyerekeket, szerintem jöjjön csak a kistestvér.
Kedves utolsó válaszoló.Minden elismerésem a tied,kitartást és sok örömöt kívánok a gyerekekben:-)
Igen az idő is sürget valamennyire.Ha visszamegyek dolgozni már nem kezdem elölről.
Szerintem nagyon fontos a testvér. A nagyobb imádja a kicsit és viszont. Nekem egy 3 éves és egy 9 hónapos van.
Anyagilag nem érzem a különbséget. 2 fiú. A nagyobb dolgait örökli a pici. Valahogy mindig lesz.Szerintem inkább testvér, mint a sok pénz magányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!