Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babára vágyó nők, gondolkoztat...

Babára vágyó nők, gondolkoztatok már ezen? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ha végre sikerül tesztelnünk egy pozitívat, hogyan mondjuk el a párunknak? Ti hogy fogjátok elmondani? Van valami jó ötletetek? Mert én nem tudom. :) De nem csak úgy akarom, hogy "na, férjem képzeld, terhes vagyok, sikerült."

Na és akinek már megadatott ez a CSODA, hogyan mondtátok el a párotoknak?

Nagyon kiváncsi vagyok.

2011. ápr. 7. 09:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szia! Mi már több, mint 2 éve próbálkoztunk, amikor sikerült a baba. Egyre rosszabb volt a teszteknél, mert a sok negatív eredmény elkeserített. Abban a hónapban pont nem is számítottunk rá, mert új kezelés előtt álltunk, amit csak az azt követő hónapban kezdtem volna el. Amikor nem jött meg a vérzésem, elkezdtem reménykedni, és nem szóltam a páromnak, hogy ne legyen letörve, ha mégsem sikerülne. Eldöntöttem, hogy legalább 5 napig várok a teszttel. Gondolhatod mit éreztem minden nap, de megálltam és csak az 5. napon teszteltem. És pozitív lett. Akkor jött a nagy feladat, elmondani a férjemnek. Ő épp a számítógép előtt ült, mit sem sejtve. Mögé osontam kezemben a teszttel, és csak annyit mondtam: "Kicsim, mit szólnál hozzá, hogyha hamarosan eggyel több cicának kellene tejet biztosítanod? " Mivel én nagy tejmániás vagyok, ezért tudtam, ebből tudni fogja miről van szó. És természetesen tudta is. Azután elővettem a tesztet és megmutattam. Nagyon boldog volt. Szóval én így mondtam el.

Kitartást, jó egészséget kívánok! Remélem hamarosan te is megtudod milyen érzés babát várni. 25 hetes km

2011. ápr. 7. 10:14
 12/18 anonim ***** válasza:
El sem tudom képzelni hogy mondanám el,vagy miként hoznám a tudomására,10 év küzdelem után,azt hiszem Engem először úgy kellene felmosni!
2011. ápr. 7. 10:20
 13/18 anonim ***** válasza:
Mi mindig együtt teszteltünk,de nem tudom,hogy hogy mondtam volna el!
2011. ápr. 7. 10:57
 14/18 anonim ***** válasza:
szia!nekünk sokáig nem sikerült a baba.elhatároztam ha sikerül és pozitívat tesztelek,akkor meglepem valamivel.aztán november 3.-án este csináltam egy tesztet de erről a párom is tudott hogy megcsinálom.egyből pozitív lett.Amikor megláttam a két csíkot kiszaladtam a wc-ből,odarohantam a páromhoz és nagyon elkezdtem sírni meg se bírtam szólalni csak a tesztet mutattam.Hát volt nagy össszeborulás.:)Azóta 26 hetes a pocaklakónk és kisfiunk lesz. :)
2011. ápr. 7. 12:03
 15/18 anonim ***** válasza:

nalunk eleg rosszul sult el a dolog.

4ev es tobb veles utan sikerult.pont egy veteles utan ujra pozitiv lett a teszt,a parom hazajott mondtam neki hogy pozi lett a tesztem,erre jott a valasz.

Mar megint?azota is fulembe cseng..persze ha tudtuk volna hogy megmarad maskepp allunk hozza,de teljesen kozombos volt akkor az a teszt.

2011. ápr. 7. 12:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Mi a második babát tervezzük.Az elsőnél ( a szokásos)kiscipőt vettem,és a +tesztel együtt az ágyára tettem.Hát volt döbbenet....!Itt olvastam a következő ötleteket:Póló "Kiadtam a pocakomat bérbe" felirattal. Vacsoránál még egy terítéket tenni az asztalra.Én ezek között vacilálok,ha összejön.
2011. ápr. 7. 12:48
 17/18 A kérdező kommentje:

Az nagyon jó ötlet, hogy vacsoránál még1 terítéket tenni az asztalra! Lehet, hogy én ezt fogom csinálni! :) Mert mindig úgy várom haza a férjemet, hogy minden ki van már készítve.

És a tesztet pedig mondjuk a székre teszem, ahol majd ülni fog a gyermekünk! :)

2011. ápr. 7. 13:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Az én párom repülőklubban repül. Úgy akarta megkérni a kezem, hogy felvisz, lent meg ki lesz rakva lepedőkből a kérdés, vagy az én -nés nevem. :) De nem mentem föl vele, nem mertem, így máshogy kellett megoldania. A lényeg, hogy tuti hogy én is így mondanám el, hogy kiírnám, "Kovács" apuka. És várnám milyen hamar és milyen arccal száll le, miután meglátta. :)
2011. ápr. 7. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!