Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is gondolkoztatok már el ezen?
Egyszerűen hihetetlen, hogy tud egy fiú és egy lány összejönni, összeismerkedni. Én eddig hiába ismerkedtem neten a táv miatt nem lett semmi komoly, de élőben meg nicns is hol ismerkednem lányokkal, időnként vadidegen lányokat leszólítottam, de azokból sem lett semmmi, többnyire láttam rajtuk, hogy nem vevők rám vagy csak épp siettek valahová esetleg volt már barátjuk, azért voltak ilyen elutasítóak.
Nem is értem, hogy tudnak a fiúk felszedni lányokat. Viszont azt érzem, hogy a jóképű, magas srácok alapból előnyben vannak, bizonyára sok lány rajong értük és szerintem a lányok kezdeményezik az egészet.
Jól látom fiúk, lányok? Szóval a lányok választanak igazából, mi fiúk hiába is kezdeményezünk, ha nem jövünk be külsőre, akkor felesleges idő és energiapocséklás egy lányt leszólítani ismerkedési céllal, ugyis tudjam magában még ha megadja is az elérhetőségét ( szánalomból vagy sajnálatból), hogy neki ez a fiú nem kell, mert ő a magasabbakra bukik vagy a bunkókra stb.
A lényeg, hogy igazából nekünk fiúknak felesleges is kezdeményezni, hanem inkább lesni kéne a jeleket, ha egy lánynak bejövünk és arra nyomulni, de mit tegyen az a srác, akinek nincs lehetősége ilyne közegbe kerülni a lányokkal? Például nem jár már suliba meg szórakozóhelyekre, hanem csak az utcákat járja vagy buszon, vonaton közlekedik, de ha még azt sem, mert saját kocsija van, akkor hogyan fogja ki azokat a lányokat, akiknél lehetne esélyek, akik szabad jelzést adnak?
Bár szerintem a mai lányok nem is tudnak jelezni vagy elég furán csinálják. Egyáltalán hogy jeleznek a lányok, ha egy fiú bejön nekik?
Ha jeleznek is, fiúk mertek kezdeményezni?
Én már totál kiábrándultam az egészből meg összezavarodtam, nem nekem való ez a párkeresősdi, csak jó külsővel lehet igazán tarolni szerintem a lányoknál.
A fiúk nagy része meg ronda vagy átlagos a lányok szerint.
De megtehetik a lányok, hogy válogassanak, de szegény fiúknak csak a csúnya, kövér lányok jutnak többnyire.
Szóval értitek a problémát?
Ez így van, én pl nem is kezdeményezek soha mert tudom, hogy a lányok választanak, így ha odajön egy lány hozzám csak így lesz barátnőm, most is így lett, amikor én kezdeményeztem mindig elutasítottak, ez előbb utóbb abba megy át, hogy csak a nők fognak kezdeményezni.
22f
Én próbálkoznék szívesen, de nem adnak semmilyen bátorító jelet sem, amiből látnám, hogy bejövök nekik vagy, hogy van értelme egyáltalán próbálkozni náluk.
Vagy flegmán bámulnak maguk elé vagy rám sem néznek, nem érzem azt a szikrát, amiért érdemes lenni próbálkozni, miért nem bátorítják az embert, ha bejövök nekik?
Nem tartom magam helyesnek, mégis voltak már lányok, akiknek bejöttem külsőre még ha nem is olyan sok és inkább neten jelezték, mint élőben a tetszésüket és éppen ez is a problémám, hog yén élőben szeretném megtapasztalni, ott szeretnék ismerkedni, érdeklődési, tetszési jeleket kapni, de tök flegma, meg unott minden lány, de ha pár lánynak már tetszettem külsőre neten akkor gondolom annyira reménytelenül ronda nem lehetek vagy igen? Meg olyat is kaptam már lánytól, hogy nem is hiszi el, hogy nekem még nem volt barátnőm.
Nem értem én a nőket, komolyan összeálla egy bunkó állattal inkább, de a kedves, álmodozós fiúk senkinek sem kellenek igazából.
Egy ideje már próbálok én is bunkóvá, érzéketlenné válni, utálom, de ha ez kell nekik, nincs más megoldás. Az más dolog, hogy belül úgyis az maradok, aki mindig is voltam egy érzelmes, rendes, szerelemre szomjas srác.
Kitartás! Én azt mondom, ne szomorítson el a kudarc, tarts ki minden áron. Ha elbuksz, vesztettél, viszont a győzelem mindent megér!
Én rendkívül magas vagyok, sportos testalkattal, pofám is rendben van. Mégis annyi csajozást elrontottam már. Láttam, hogy a lányok mosolyognak rám, hallottam pletykákat, hogy kinek jövök be és meg is ragadtam a lehetőséget. De mindig elszúrtam valamivel. Jó oké kb fél éve csinálom, még előttem az élet, de nem kell több év tapasztalat, hogy tanuljak a hibáimból.
Szóval a külső csak megfoghatja a lányokat, de megtartani már nehezebb. Magabiztosnak, férfiasnak, bátornak, lazának kell lenni. Jól kell tudni beszélni, jó sokat és vicceset. Én ezeket szúrtam el eddig és még sok hibára fény fog derülni attól tartok, de hát ez az élet.
Szórakozóhelyen tényleg nehéz ismerkedni. Ott nagyon nézik a kinézetet. Pub-okban, ahol halljátok is egymást, előnyt szerezhetsz azzal, ha férfias attitűdöd van és magabiztos vagy.
Azt mondják, hogy a legjobb esélyek teljesen váratlanul jönnek. Utcán, boltban, munka közben, bárhol. Erre is legyél mindig felkészülve. Itt már alig számít a külső, ha jó a kisugárzásod és van humorod, a kutyát nem érdekli hogy nézel ki. Mert pl egy discóban egyből a külsőt nézik de a mindennapi életben különös módon nem.
Első csaj után megindul az érdeklődés hidd el:)
Hiába vagy jó külsőleg belsőleg, de nem érdeklődnek a csajok mert ugy gondolják biztos valami baj lehet veeled ha nem látnak lányokkal. Ez az egyik oldala, másik meg hogy miután vagy egy lánnyal (nem feltétlen szex) teljesen más lesz a kisugárzásod. Lesz önbizalmad, pozitiv lesz a kisugárzásod.
Nyugi, el fog jönni a te időd, addig is sportolj, az nem megy károdra:)
Próbáljd meg odafigyelni az öltözködésre, ez sokat számít, nem feltétlen a drága ruhákra értem ezt, de ne a kínaiban vásárolt cuccokba járj, vagy ha azokban, akkor a méreteket jól válaszd meg. Ne járj 2számmal nagyobb cuccokban mert majd attól nemlátszik az esetleges felesleg. Tegyél azért, hogy ne legyen ilyen, és jó legyen a tested, kb a külső 80%-át a lányoknál. Hagy feszüljön:)
Nah hajrá, és légyszives, ne sajnáld magad..
17/F
Értem a gondjaidat. Több fiú mondta nekem ugyanezeket...
Én, ha látok valakit, aki tetszik, megpróbálok szemezni vele, sőt, képes vagyok bámulni, hogy észrevegyen. Ha észrevett, úgy mosolygok rá, hogy egyértelmű legyen: bejön nekem. Így próbálom megadni a fiúnak a lehetőséget a kezdeményezésre, hogy odajöjjön hozzám. Ha nem teszi meg, akkor én próbálkozom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!