Gondolkoztatok már ezen?
Figyelt kérdés
Belegondoltatok már, hogy milyen jó lenne az összes megunt ruhátok, kiegészítőtök vásárlási árát visszakapni?
...
De jó is lenne! :)
2011. márc. 25. 16:40
1/4 anonim válasza:
jobb lenne őket eladni pénzért, vagy én pl szeretem olyan embereknek odaadni, akiken jó látni(barátnőim, ismerőseim). :D persze, csak a jó állapotban lévőkre gondoltam :D
2/4 anonim válasza:
nem gondolkoztam...de jó lenne:D
3/4 habibi válasza:
én nem a meguntakért szeretném a pénzem visszakapni (azokat eladományozom), hanem azokért, amelyeket hirtelen ötletből vettem meg és egyszer sem vettem fel őket, van egy tucat ilyen rucim.Amint kiléptem a boltból, éreztem,h. én azt a ruhát fel nem fogom venni.
4/4 anonim válasza:
Nekem nincsenek igazán megunt ruháim. Vagyis pontosabban nincsenek. Ha megveszek egy ruhát, azért teszem, mert beleszeretek. Feleslegesen nem költöm a pénzt ilyen "hát mért is ne" darabokra:)
Néha nekiállok selejtezni, mert így is dőlnek ki a szekrényből a ruháim, de nem jutok sehova, úgy sajnálok megválni egytől is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!