Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, Férfiak : Szeretnétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Férfiak : Szeretnétek, hogy gyereketek legyen úgy, hogy nem éritek el a 170 cm magasságot?

Figyelt kérdés

Ha titeket is zavar a magasság, csinálnátok gyereket csak azért , hogy gyereketek legyen, DE közbe tudjátok, hogy nem fog ő se nagyobb lenni 170 cm-nél, és valószínű őt is nagyon fogja zavarni.

Lányoknál mondjuk mindegy a magasság ne a fiúknál nagyon fontos.

Én eldöntöttem, hogy én nem csinálok gyereket, mert én épp eleget szenvedek miatta, nem akarom, hogy ő is szenvedjen ezért.

Várom a válaszokat.

2012. máj. 12. 20:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:

Egyébként most már biztos hogy a magasság tényleg gondot okoz!

Ugyanis egyesek agyát teljesen ellepi a kisebbségi komplexus emiatt, tök felszínesen gondolkodnak tőle és úgy általában dilettáns módon viselkednek. Egy jó példa nincs előtted alacsony emberrel ezért azt hiszed hogy az alacsony ember = a szarral egyenlő.

Veled csak egy gond van a gondolkodásod, valszeg ezt már sokan elmondták, de mivel hülye vagy nem fogod föl.

Úgyhogy neked csak annyit kell mondani, hogy igen aranyapám a magasságoddal van a gond csakis azzal... :D

2019. okt. 28. 12:41
 72/81 anonim ***** válasza:

Úgy szeretem az ilyen kérdéseknél a kommenteket :D

Ha a pasit az összes nő elutasítja, mert nem nagy a farka, ő a komplexusos gyökér, aki csak azzal foglalkozik. Ha minden nő elutasítja, mert nem magas, ő a komplexusos gyökér, aki csak ezzel foglalkozik.

2019. okt. 28. 20:14
 73/81 anonim ***** válasza:
Megértem a kérdezőt, ha ő ezt problémának érzi, akkor neki az. Megnyugtatásul 4 olyan férfi ismerősöm is van, aki 170cm nél alacsonyabb, sőt kettő közülük kb 155cm... Mind a négyüknek 170-180 körüli a felesége, és szép egészséges gyerekeik vannak, valaki magas valaki alacsonyabb...a személyiséged lényeges szempont!
2020. febr. 4. 22:29
 74/81 anonim ***** válasza:
Evolúciós törpék.
2020. febr. 25. 12:48
 75/81 anonim ***** válasza:
A szüleim és én is kb. egymagasak vagyunk (én nő vagyok), öcsém mégis majdnem veri a 2 métert. Egy gyerek nem csak a szülei génjeit viszi tovább, nálunk például tesóm a dédnagyapánk magas, nyurga testalkatát örökölte. Kicsit tanulmányozd a genetikát, mert baromság, amiket írsz.
2020. márc. 10. 01:10
 76/81 anonim ***** válasza:
Elég sok alacsony családapát ismerek. Gondolom, te is láthatsz párat, ha körbenézel az utcán.
2020. máj. 17. 10:06
 77/81 anonim ***** válasza:
Szívem szerint igen, eszem szerint viszont én is így vagyok vele, biztosan ő is legalább annyit szenvedne és legalább annyiszor megaláznák emiatt, mint engem.
2020. jún. 1. 07:59
 78/81 anonim ***** válasza:

Nem szükségszerűen van összefüggés a szülők és gyerekek magassága között.

Apám lehet olyan 172, de fénykorában se volt több 176nál.

Anyám még alacsonyabb, 160-165 körül.

Én meg vagyok 185, testvérem 197.

Unokatesóknál ugyanez van, ott is apuka 175 max, az anyuka kisebb, de mindkettő srác lóbaszó lett, 190 körüliek.

És dédszülő szintig a felmenőkről is tudom, hogy nem voltak kifejezetten magas emberek, a legnagyobb talán az anyai nagyapám volt, 180 körül.

2020. okt. 15. 06:54
 79/81 anonim ***** válasza:
Az alacsonyabbak rendszerint jobbak az atlétikában labda játékokban .. tehát sport embert lehet belőle nevelni.
2020. okt. 15. 14:27
 80/81 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Nem biztos, Hogy a gyermeked csak 170 cm–Igaz fog nôni! Ismertem egy tôrpe fèrfit kb 140 Magas Volt. Jóképû Volt ráadásul! Egyszer csak azt hallom, Hogy megnôsûlt ès egy Rendes magasságú nôt vett felesègûl. Aztán szûletett egy Rendes adottságú gyermekûk! Mindenki fèlt, Hogy tôrpét fog nemzeni, de Ô ès a felesège nem fèltek ezèrt is vállalták be , hogy gyerekûk legyen. A mai napig is boldogan èlnek. Minden jót!
2020. nov. 19. 00:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!