Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak : Szeretnétek, hogy gyereketek legyen úgy, hogy nem éritek el a 170 cm magasságot?
Ha titeket is zavar a magasság, csinálnátok gyereket csak azért , hogy gyereketek legyen, DE közbe tudjátok, hogy nem fog ő se nagyobb lenni 170 cm-nél, és valószínű őt is nagyon fogja zavarni.
Lányoknál mondjuk mindegy a magasság ne a fiúknál nagyon fontos.
Én eldöntöttem, hogy én nem csinálok gyereket, mert én épp eleget szenvedek miatta, nem akarom, hogy ő is szenvedjen ezért.
Várom a válaszokat.
Egyébként most már biztos hogy a magasság tényleg gondot okoz!
Ugyanis egyesek agyát teljesen ellepi a kisebbségi komplexus emiatt, tök felszínesen gondolkodnak tőle és úgy általában dilettáns módon viselkednek. Egy jó példa nincs előtted alacsony emberrel ezért azt hiszed hogy az alacsony ember = a szarral egyenlő.
Veled csak egy gond van a gondolkodásod, valszeg ezt már sokan elmondták, de mivel hülye vagy nem fogod föl.
Úgyhogy neked csak annyit kell mondani, hogy igen aranyapám a magasságoddal van a gond csakis azzal... :D
Úgy szeretem az ilyen kérdéseknél a kommenteket :D
Ha a pasit az összes nő elutasítja, mert nem nagy a farka, ő a komplexusos gyökér, aki csak azzal foglalkozik. Ha minden nő elutasítja, mert nem magas, ő a komplexusos gyökér, aki csak ezzel foglalkozik.
Nem szükségszerűen van összefüggés a szülők és gyerekek magassága között.
Apám lehet olyan 172, de fénykorában se volt több 176nál.
Anyám még alacsonyabb, 160-165 körül.
Én meg vagyok 185, testvérem 197.
Unokatesóknál ugyanez van, ott is apuka 175 max, az anyuka kisebb, de mindkettő srác lóbaszó lett, 190 körüliek.
És dédszülő szintig a felmenőkről is tudom, hogy nem voltak kifejezetten magas emberek, a legnagyobb talán az anyai nagyapám volt, 180 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!