Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak : Szeretnétek, hogy gyereketek legyen úgy, hogy nem éritek el a 170 cm magasságot?
Ha titeket is zavar a magasság, csinálnátok gyereket csak azért , hogy gyereketek legyen, DE közbe tudjátok, hogy nem fog ő se nagyobb lenni 170 cm-nél, és valószínű őt is nagyon fogja zavarni.
Lányoknál mondjuk mindegy a magasság ne a fiúknál nagyon fontos.
Én eldöntöttem, hogy én nem csinálok gyereket, mert én épp eleget szenvedek miatta, nem akarom, hogy ő is szenvedjen ezért.
Várom a válaszokat.
170? Mivel egy csomó lány 165-nem nem nagasabb, így ez nem olyan probléma ami ilyen szinten nehezítené a pár keresést.
Annyi de annyi dolog elő jöhet egy embernél ami lehet genetika vagy betegség/balesetbeli változás, ennyi erővel mind öngyilkos lehetne...
Szőke csini csaj ismerősöm is kb ekkora pasival ragadt le és hót szerelmes. Meglepődtünk mert kb egy magasak ha nem nagyobb is kicsit a sracnal, de boldog vele.
Utolsó, persze hogy az . Baromira idegesítő hogy a felnőtt párkapcsolat kategória tele van ilyen szerencsétlen, megkeseredett emberek által kiírt kérdésekkel. Állandóan ez a sopánkodás. Múltkor is volt egy kérdés, szerintem tőled kérdező , hogy azok akik csúnyának tartják magukat minek akarnak gyereket. Hát baxdmeg ilyen hülyeséget meg baromságot honnan szedsz össze... Istenem komoly szellemi problémáid lehetnek.
Meg a másik kérdés kategória amibe állandóan a nők vannak szidva hogy milyen genyók... Nem tudom az utóbbi tőled származik e de igazán túl lehetne már lépni ezeken.
2012-2019
az elmúlt 7 év történéseiből :
-a Curiosity marsjáró megtett 20 kilométert
-445 millió fát ültettek a kínai Belső-Mongólia autonóm tartományban a homokviharoktól való védekezés céljából
- több mint a duplájára nőtt a mézfogyasztás Magyarországon
-A Mercedes bevétele 194% -al nőtt
-megduplázódott a külföldre vándorolt magyarok száma
-13 bolíviai drogpilóta vesztette életét a világban
-Vona Gábor 7x40 napos húsmentes böjtöt tartott 2012 óta
- a csontsejteid teljesen lecserélődtek
-egy magyar lány 2012 óra 50 országban járt
Eközben a kérdező:
Ezt a fasságot.
Apósom kb. 165 cm, anyósom 155, kb.
A férjem a legalacsonyabb a négy fiú közül a maga 180 centijével. Az egyik öccse 195.
A genetika elég kiszámíthatatlan. Az kb. semmit nem jelent, hogy te milyen magas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!