Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan férfiak akik nem érik el a 170 cm magasságot azok selejtek?
Figyelt kérdés
tudom, ez egy kicsit durva de érdekelne a véleményetek.
mondjuk 165 és 170 cm közötti magasságot nézzük.
2011. szept. 18. 20:18
1/52 anonim válasza:
Miért lennének selejtek?Ki szerint?Mégis kinek van joga elítélni bárkit is a magassága miatt?:)
2/52 anonim válasza:
Így van. Ha ilyen példányt talál a dobozban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot telefonos ügyintézőnkkel, és eredeti csomagolásában küldje vissza! A teljes vételárat a postaköltséggel együtt megtérítjük önnek.
3/52 anonim válasza:
jaj dehogy selejtek, ez honnan jött?
4/52 anonim válasza:
Akkor én is az vagyok, ezek szerint. :(
165cm magas fiú, aki nem kellett még egy lánynak sem. :(
5/52 anonim válasza:
AZ nem a magasságtól függ!Én szívesen adok pár cm !
Én meg nem szeretek olyan magas lenni mint amilyen vagyok!
Sajnos 198cm vagyok,és inkább lennék 180 kb!
:)
6/52 anonim válasza:
170 vagyok és gyakran látok nálam alacsonyabbakat jó csajokkal szóval nem hiszem, hogy selejtek lennénk
7/52 anonim válasza:
Nem selejtek, ki mondta ezt???
Viszont hozzám nem illene.
Hozzám az ilyen 190+ férfiak illenek.
Szóval Herméss, ne sajnálod, hogy ekkora vagy.
8/52 anonim válasza:
És azok a nők, akiknek a mellbőségük nem éri el a 90 cm-et? Hülyeség ez, mindenki megtalálja a neki valót úgyis.
9/52 anonim válasza:
A nők szerint igen. Sőt, már 175 cm alatt. Legalábbis baromi jóképűnek kell lennie az illetőnek, h férfiszámba vegyék.
10/52 anonim válasza:
kompenzáld valamivel. hátrány az alacsonyság ez tény! de az élet már csak ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!