Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak : Szeretnétek, hogy gyereketek legyen úgy, hogy nem éritek el a 170 cm magasságot?
Ha titeket is zavar a magasság, csinálnátok gyereket csak azért , hogy gyereketek legyen, DE közbe tudjátok, hogy nem fog ő se nagyobb lenni 170 cm-nél, és valószínű őt is nagyon fogja zavarni.
Lányoknál mondjuk mindegy a magasság ne a fiúknál nagyon fontos.
Én eldöntöttem, hogy én nem csinálok gyereket, mert én épp eleget szenvedek miatta, nem akarom, hogy ő is szenvedjen ezért.
Várom a válaszokat.
A fiúk általában túl növik apáikat, kérdés hogy ez a trend meddig folytatódik még.
Apám 180cm. Bátyám 190, én 184, öcsém 180.
A te gyereked is lehet majd 180 simán. 20 év múlva az lesz az átlagmagasság, jelenleg 177cm.
Amúgy a gyerekek inkább a nagyszülőkre hasonlítanak jobban.
Én is magasabb vagyok a szüleimmél.
Na de hagyjuk, felõlem fulladj bele a megkeseredett világnézetedbe, nem akarlak megváltoztatni:D Ne akarj gyereket, rendjén van, hogy nem szaporodsz. Nem csak a magasságoddal van a baj...
Juj, ez a b..romság már 6 évvel ezelőtt is már meg volt? :O
Jobb is ha nem szaporodsz, hisz úgysem tudnál sok értelmet tovább adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!