Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak : Szeretnétek, hogy gyereketek legyen úgy, hogy nem éritek el a 170 cm magasságot?
Ha titeket is zavar a magasság, csinálnátok gyereket csak azért , hogy gyereketek legyen, DE közbe tudjátok, hogy nem fog ő se nagyobb lenni 170 cm-nél, és valószínű őt is nagyon fogja zavarni.
Lányoknál mondjuk mindegy a magasság ne a fiúknál nagyon fontos.
Én eldöntöttem, hogy én nem csinálok gyereket, mert én épp eleget szenvedek miatta, nem akarom, hogy ő is szenvedjen ezért.
Várom a válaszokat.
Szerintem irány egy jó kis proszektúra.
Nem a magasságod, hanem az elmebetegséged okán.
A magasságod TÉGED zavar. Ha a hiúságod felülírja a legerősebb életösztönt (a fajfenntartást), akkor bizony nem vagy százas, és jobb, ha tényleg nem nemzel utódokat.
Ha lenne fiam és nem érne el a 170 cm magasságot sem lenne semmivel kevesebb mint bárki más. Ha 150 centis lenne akkor sem engedném hogy olyan nyámnyila p*cs legyen mint te!
Amúgy meg ismerek nem egy olyat hogy alacsony apának ,anyának magas gyereke született és olyat is hogy nagy bengának 160 cm körüli sráca. Vagy még alacsonyabb. De elmondom ,hogy olyan jól néz ki hogy ez egy lányt sem zavar mert intelligens és még jó fej is. Ráadásul izmos.
És tényleg senkit nem zavar ez csak különlegesebbé teszi. Én is amúgy alacsony voltam mindig is és megengedtem magamnak hogy zavarjon és kevesebbnek érezzem magam. Azóta hiába nőttem sokat és képzeld úgy megemberesedtem hogy mindenkit lenyomok és nem kötekednek velem a komplexusaim megmaradtak és még ennyi idősen is szenvedek tőle. Pedig nincs okom rá. Van akinek lenne, de ő meg nem teszi. Rajtad áll.
lehet hogy a gyerekeitek értelmesebben gondolkodnának és összehoznának egy boldogabb életet :)
Ha egy kéz, láb nélküli ember becsajozott, akkor veletek meg mi újság?
f18
Nem, alapból nem szeretnék gyereket!
23F
. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!