Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik van köztetek olyan akinek teltebb a barátnője? Nem érzitek kellemetlennek, ha nyáron lengébb ruhába van? Ha tudtok súlyt és magasságot is írjatok.
Én ugyan nem vagyok pasi, viszont "teltebb" vagyok. Nyáron sem járok lenge ruhában, mivel van önkritikám. Persze megpróbálok minél szellősebben öltözködni, de nem teszem ki mindenemet.
A férjem viszont mindig rá akar beszélni mindenféle nyári ruhára. És ha kellemelen lenne neki, nem lennénk már együtt, de szerencsére igy szeret, ahogy vagyok.
Akkor bocsánat kérdező, csak tegnap pont ilyenkor kiírtak egy majdnem szóról szóra megegyező kérdést!
Remélem nincs harag!!!
Én sem vagyok pasi, viszont egy 87 kg-os nő és mindenképpen válaszolni akartam.
Ha kellemetlennek érzed a barátnőd kinézetét akkor minek vagy vele? Mert komám ez nem szerelem akkor.
Ha valóban szeretnéd akkor büszke lennél rá hogy ez a nő a tiéd, csakis a tiéd. Független a súlyától.
Mi sem kg-ra mérjük a pasikat!
Ha engem cikinek tartana a párom, úgy rúgnám ki páros lábbal hogy a küszöböt sem érné. És soha többet nem bocsátanék meg neki!
170/100, nem kellemetlen, hisz imádom őt, nem véletlen vagyok vele, már hat éve.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!