Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak : Szeretnétek, hogy gyereketek legyen úgy, hogy nem éritek el a 170 cm magasságot?
Figyelt kérdés
Ha titeket is zavar a magasság, csinálnátok gyereket csak azért , hogy gyereketek legyen, DE közbe tudjátok, hogy nem fog ő se nagyobb lenni 170 cm-nél, és valószínű őt is nagyon fogja zavarni.
Lányoknál mondjuk mindegy a magasság ne a fiúknál nagyon fontos.
Én eldöntöttem, hogy én nem csinálok gyereket, mert én épp eleget szenvedek miatta, nem akarom, hogy ő is szenvedjen ezért.
Várom a válaszokat.
2012. máj. 12. 20:18
31/81 anonim válasza:
Kerdezo az en apam 196 centi en pedig 164 vagyok... Pedig a te elmeleted szerint nyugodtan szaporodhatott volna :,((( Kar, hogy nem magat dugta meg hanem anyamat aki 160 centi :(
Szivas de ez van :D Ja es van baratnom 3 eve aki magasabb nalam de szerintem inkabb kasztraltatom magam... :D
32/81 anonim válasza:
180 vagyok szerencsere nem kell aggodnom az ilyen hulyesegeken ..’kis hobbit
33/81 anonim válasza:
Téged már olvastalak valahol. Annál a kérdésnél épp apádat okoltad azért hogy ilyen "alacsony" lettél. Retardált.
34/81 anonim válasza:
Ugyanígy gondolom én is. Egy alacsony férfi élete sokkal nehezebb: nincs esélye a nőknél, nem tisztelik, kinevetik, ha nem ér fel valamit, stb. Nem akarok így kicseszni a gyerekemmel. Nem mintha fenyegetne a veszély, hogy lesz valaha gyerekem.
35/81 anonim válasza:
Kérdező: neked az önértékeléseddel van SÚLYOS gond! Egy magasabb nő pároddal pl. sokkal nagyobb esélyed van magasabb gyermekre. Másrészt a magasság= genetika ÉS életmód (beleértve a táplálkozást + pihenést és sportot)
36/81 anonim válasza:
#35 És szerinted egy magasabb nő összejönne egy alacsony férfival? Még egy alacsony nő sem.
37/81 anonim válasza:
Apám 164 cm, anyám 168. Soha nem zavarta egyikőjüket sem. Ja és öcsém 180 lett. Na?
38/81 anonim válasza:
Bocs, hogy ezt mondom, de ha ez igaz, akkor az öcséd valószínűleg csak féltestvéred, több okból is.
39/81 anonim válasza:
Bocs hogy ezt mondom de hülye vagy. Több okból is. Minden másban nagyon hasonlítanak kivéve ebben. Nincs sehol törvénybe foglalva hogy a fiú nem lehet magasabb az apjánál. Az hogy valaki sz.ar géneket kapott csak pech.
40/81 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!