Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 12 évesen pasizhatok már?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 évesen pasizhatok már?

Figyelt kérdés
Az osztályomban(5.) már a legtöbben a randizásról beszélnek csak én nem vagyok még benne annyira jártas,de azért furcsának tartom,vagy nem kéne?

2012. máj. 10. 17:03
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Én is KB te korodból vagyok (pár év eltétérés :***) NEM BAJ HA VAN PASID. NEKEM IS VAN. IGAZ, nem szabadna még de az ember a hibáiból tanul. Én igaz nem csókolóztam még.. nem is tudom hogy kell :D egyenlőre fogjuk egymás kezét, elmegyünk a városba sétálni, DE szerintem nincs benne semmi rossz. Beszélgetünk és jól érezzük magunkat. MI KELL MÉG? Te életed... :****** :D
2013. jún. 13. 19:39
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves válaszolók! Egy 12 éves a pasizás alatt nem azt érti, hogy nyalják-falják egymást. Hanem azt, hogy elmennek fagyizni vagy találkoznak valahol max. megfogják egymás kezét. Semmi több! Nem értem miért kell mindenből azt levonni, hogy milyen kis p*csa minden 12 éves és hogy már mindig a dugáson jár az esze. Csak meg kérdezte, hogy ilyen korban lehet-e már a fiúkkal foglalkozni vagy sem.

Szerintem ha szeretnéd nyugodtan de ne csak azért csináld mert most ez a divat! De még ne legyen semmi testiség.

2013. jún. 14. 21:57
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem , mert a krordbeli fiuk meg remesen eretlenek akik pedig idosebbek azok mar egy komolyabb kapcsolatra vagynak es tobbet is varnak tole :-) varj meg 4 evet nem fogod megbanni :-) 16/L
2013. okt. 8. 20:01
 24/27 Goodlike222 válasza:
0%

NEM! nem kéne.. abszolút semmi értelme sincs.

lehet h ez az osztálytársaid körében nagyon menő téma most.de tapasztalatból mondom,h az a tőled idősebbek a suliban ezvégett lefognak nézni,esetleg mondani is..

mert végül is igazuk lesz.. miért kell neked ilyenkor már ilyenek gondolkozni??

még 2-3 évet várnék ezzel..

mert vegyük így:

minden lánynak van a sulijában 1 tőle pár évvel idősebb srác,aki mindenkinek bejön. fogadok neked is.és lehet,h ezzel a húzással leírnád magad nála.

vagy ha ezt vonzónak találná,mármint,h "tapasztalt" vagy akkor viszont elég hülye.. a 12 éves járások egyenlők a semmivel..

én még várnék vele :) ez jó tanács. remélem nem haragszol meg rám.

2013. dec. 5. 22:13
 25/27 anonim válasza:
12 évesen mégis miért akarsz pasit? még ott a tojáshéj a fenekeden. Inkább a tanuláson járjon az eszed ne a pasikon!
2013. dec. 7. 19:01
 26/27 anonim válasza:
Tudom most már 14 körül jársz, de szerintem is a kb. fagyizgatós szinten lehet
2014. nov. 30. 12:22
 27/27 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy régi a kérdés, és a csaj már olyan 19 körül lehet, de ez akkora hülyeség, hogy hogyha egy 10-14 éves gyerek ír ki kérdést a gyakorira, akkor azt egyből elkülditek a fenébe, hogy kicsi még. Hadd csajozzon, ha azt akarja. Amúgymeg ki mondta, hogy feltétlenül el kell hogy jussanak a dugásig? Senki.
2019. máj. 18. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!