Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 évesen pasizhatok már?
Kedves válaszolók! Egy 12 éves a pasizás alatt nem azt érti, hogy nyalják-falják egymást. Hanem azt, hogy elmennek fagyizni vagy találkoznak valahol max. megfogják egymás kezét. Semmi több! Nem értem miért kell mindenből azt levonni, hogy milyen kis p*csa minden 12 éves és hogy már mindig a dugáson jár az esze. Csak meg kérdezte, hogy ilyen korban lehet-e már a fiúkkal foglalkozni vagy sem.
Szerintem ha szeretnéd nyugodtan de ne csak azért csináld mert most ez a divat! De még ne legyen semmi testiség.
NEM! nem kéne.. abszolút semmi értelme sincs.
lehet h ez az osztálytársaid körében nagyon menő téma most.de tapasztalatból mondom,h az a tőled idősebbek a suliban ezvégett lefognak nézni,esetleg mondani is..
mert végül is igazuk lesz.. miért kell neked ilyenkor már ilyenek gondolkozni??
még 2-3 évet várnék ezzel..
mert vegyük így:
minden lánynak van a sulijában 1 tőle pár évvel idősebb srác,aki mindenkinek bejön. fogadok neked is.és lehet,h ezzel a húzással leírnád magad nála.
vagy ha ezt vonzónak találná,mármint,h "tapasztalt" vagy akkor viszont elég hülye.. a 12 éves járások egyenlők a semmivel..
én még várnék vele :) ez jó tanács. remélem nem haragszol meg rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!