Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha 17 évesen még nem randiztam 1 lánnyal se?
jó nem kell magyarázkodni, tök mind1. nem.
de most már ne futamodj meg, mert tudom hogy szeretnél ezen változtatni, és így nem jutsz előre sohaaa
Ez eléggé relatív...
Lehet, hogy később érő típus vagy, és még nem állsz készen egy randira, főleg nem egy párkapcsolatra.
Én is ismerek nem egy fiút/lányt, akinek még soha nem volt randija, és nem azért mert rondák, vagy nem elég jó fejek...
Próbálj egy kicsit növelni az önbizalmadon! Tény, hogy a külső nem minden, de az önbizalmat általában nem a belső tulajdonságunk alapján növelhetjük, kezdj egy kicsit többet adni magadra, járj el heti 2-3x kondizni... Hidd el , ha egy kicsit nagyobb lesz az önbizalmad, már odamersz menni egy lányhoz! Ha meg egyszerűen csak nem vagy kész, hát majd egyszer az leszel!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!