Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 évesen pasizhatok már?
Figyelt kérdés
Az osztályomban(5.) már a legtöbben a randizásról beszélnek csak én nem vagyok még benne annyira jártas,de azért furcsának tartom,vagy nem kéne?2012. máj. 10. 17:03
1/27 anonim válasza:
nekem volt csajom az osztályban 12 évesen ,sokat szemeztünk stb..de a testiséget felejtsd el még :)
2/27 anonim válasza:
na figyi: júliusban 16 éves leszek, az életben egy randin nem voltam még, és nem érzem, hogy bármiről is lemaradnék. tetszik-e fiú? igen. léptem már? nem igazán, csak facen jelöltem be. nagyon rá akarok nyomulni? nem! hidd el, az osztálytársaim 97%-a ugyanígy vélekedik. ne hallgass az osztálytársaidra, vagy hazudnak, vagy azok a randik nagyon komolytalanok, inkább barátság, mint szerelem.
4/27 anonim válasza:
Lehet szemezgetni, lehet szerelmesleveleket írogatni, 1 év múlva az első csók is elcsattanhat, lehet suli után fagyizgatni, de úgy ennyi. Szerintem. Konkrét járáshoz szerintem még fiatal vagy.
5/27 anonim válasza:
inkább tanulj! :D és hidd el, hogy majd mindennek el jön az ideje, nem kell a divat miatt erőltetni semmit se! :)
7/27 anonim válasza:
8.-ban ismertem meg az első barátomat. 14 elmúltam akkor.
Te 12 évesen csak tanulj és játssz, mert nem gyerekenek való a pasizás.
9/27 A kérdező kommentje:
166centivel elmennék 14 évesnek mindegy,amúgy köszi a válaszokat!
2012. máj. 10. 17:26
10/27 anonim válasza:
Az nem számít, mennyi idősnek nézel ki. Az számít, mennyi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!