Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 12 évesen pasizhatok már?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 évesen pasizhatok már?

Figyelt kérdés
Az osztályomban(5.) már a legtöbben a randizásról beszélnek csak én nem vagyok még benne annyira jártas,de azért furcsának tartom,vagy nem kéne?

2012. máj. 10. 17:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Pasizhatsz. De nem ma.
2012. máj. 10. 17:28
 12/27 anonim ***** válasza:
Attol függ mit értesz 12 évesen a pasizás alatt, milyen koru "pasira" gondoltál?
2012. máj. 10. 17:31
 13/27 Normálisvagy? ***** válasza:

Hát komolyan rosszul vagyok! Én ennyi időssen még a babámmal játszottam és a max. az volt egy fiúval, hogy az udvaron kergettük egymást! És nem arra kell gondolni, hogy 35-40 éves vagyok, hanem 20.

Azzal mondjuk nincs semmi baj, ha elmentek fagyizni, de ezalatt azt értem, hogy a fagyit nyaljátok és nem pedig egymást!

Hidd el ezek a dolgok megvárnak még!

2012. máj. 10. 19:55
 14/27 cefreng ***** válasza:
Nem téged büntetnek meg ha valaki aszt hiszi hogy 14-égy vagy és lefekszik veled őt csukják le miattad.Gondolom te se kivánnád annak a fiú nak a börtönt.17f
2012. máj. 10. 21:40
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
ne pasizz,hanem inkább tanulj hogy később tudd hogyan lesz a gyerek és ne kelljen neked is itt kérdezgetned hogy a "smárolástól lehetsz e terhes"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. máj. 11. 01:28
 16/27 anonim ***** válasza:

Hát ha a sötétebb bőrű etnikumhoz tartozol akkor szerintem itt az ideje sőt szerintem akkor sietni is kéne ki ne öregedj.

Egyébként szerintem 12évesen nem kéne ezt még erőltetni, nem veszel semmit sőt!!!!!!

2012. máj. 11. 17:18
 17/27 anonim ***** válasza:
"Pasizhatsz", de ne lepődj meg, ha ilyen korban még egy fiú se vesz komolyan a korod miatt, és gyorsan eldobnak maguktól.
2012. máj. 12. 10:05
 18/27 anonim ***** válasza:

NEM NEM NEM NEM NEM NEM(TANULNI)!!!!!!!!!

EZ KOMOLY!!!!!!!

2012. máj. 12. 12:14
 19/27 Lilikeee válasza:
én már 10 évesen csókolóztam és nem azért mert ribanc meg kúrva vagyok (bocsánat a csúnya szavakért) és már 2-t párkapcsolatom volt és most én is 12 vagyok és már lassan igen 3.-ik párkapcsolatom is lesz de sztem nem nagy cucc a szerelem és ha tetszik 1 srác és annak is tetszel ne utánozzátok a nagyokat csak legyetek együtt (sokat) és kész.
2012. máj. 13. 00:17
 20/27 cefreng ***** válasza:

előző

Ha roma vagy nem szégyen az emberek manapság egy kalap alá veszik őket a magyarokkal pedig legalább 4-évvel elöbb kezdik mint a magyarok

2012. máj. 13. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!