Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hívjak el,12 évesen, egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjak el,12 évesen, egy 12 éves lányt?

Figyelt kérdés

Úgy értem, nem tudom, hogy mondjam meg neki, hogy tetszik nekem.

Nincs bennem önbizalom, mert :

Ő menő, én sokkal kevésbé, ő gyönyörű szép, én hozzá képest ronda vagyok...

2012. máj. 3. 14:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Próba, szerencse. :-) Menj oda hozzá és kérdezd meg, hogy eljönne e veled moziba, vagy ahová vinni szeretnéd. Ha a válasz igen, akkor nyertél, ha nem, akkor mondd azt neki, hogy azért szóljon majd, ha meggondolta magát és gyorsan távozz. Semmi majré, 50 % esély van az igenre és a nemre is. :-)
2012. máj. 3. 15:00
 2/12 anonim ***** válasza:
61%

Te teljesen olyan vagy mint én.

Nemrég énis ugyanilyen kérdést tettem fel, ugyanebbe a kategóriába csak adminok átrakták mert rossz.

Ugyanigy érzek énis mint te.

A lényeg hogy ne félj hanem menj oda szépen és mond meg neki azt majd lesz ami lesz.

2012. máj. 3. 15:01
 3/12 anonim ***** válasza:
55%

Lehet csak te úgy gondolod hogy ronda vagy és ő egyáltalán nem igy gondolja.

Barátnői nem súgnak feléd infókat, arról hogy tetszenél neki? Ebben a korban nagyon fontos a barátnők véleménye és a barátnői biztosan mindenröl tudnak.

Ha egyszer is emlitette nekik hogy te tetszel akkor az biztosan a füledbe jut.

2012. máj. 3. 15:03
 4/12 anonim ***** válasza:
17%
"-Szia, nincs kedved homokozni?"
2012. máj. 3. 15:03
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat.

Nem, nem hallottam semmit a barátnőitől...

2012. máj. 3. 15:08
 6/12 A kérdező kommentje:
Milyen érdekes, hogy sokkal félelmetesebb dolgokat simán megcsinálnék, de ez valahogy nem megy :S
2012. máj. 3. 15:10
 7/12 anonim ***** válasza:
27%
Mond neki, hogy " Olyan vagy nekem, mint Kennek Barbie." és tiéd a lány.
2012. máj. 3. 17:05
 8/12 anonim válasza:
Én is 12 éves lány vagyok :) Nem volt még barátom , de már egy ideje tetszik egy fiú :) Én pl. örülnék neki ha , csak simán elhívna nem kell túl cifrázni :) Ha odamész 70% igent mond , de ha nem mész sokat veszthetsz ! Sok sikert és bátorságot !
2012. máj. 3. 20:46
 9/12 anonim ***** válasza:
38%

Ejnye, lepontoztak, pedig nem is volt rossz poén nem?Na, ugye.

Azért írtam, mert 10-20 éve még 15-16 évesen kezdtek el ilyen kérdéseket feltenni, most 12 évesen, a jövőkép meg az, hogy a szülőszobán "randiznak", csak mert ezt látják a TV-ben.

2012. máj. 4. 15:50
 10/12 A kérdező kommentje:

Figyelj, az egyik barátomat, egy ideg beteg 7 éves lány megakarta csókolni... :D

Én húztam vissza a lányt, mert beszorította...

Azóta is rémálmai vannak...

Na mindegy, azért nem mindegy, hogy 7 éves megakar csókolni valakit (4 évvel idősebbet) vagy 12 évesen összefutni egy lánnyal...

2012. máj. 4. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!