Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjak el,12 évesen, egy 12 éves lányt?
Úgy értem, nem tudom, hogy mondjam meg neki, hogy tetszik nekem.
Nincs bennem önbizalom, mert :
Ő menő, én sokkal kevésbé, ő gyönyörű szép, én hozzá képest ronda vagyok...
Te teljesen olyan vagy mint én.
Nemrég énis ugyanilyen kérdést tettem fel, ugyanebbe a kategóriába csak adminok átrakták mert rossz.
Ugyanigy érzek énis mint te.
A lényeg hogy ne félj hanem menj oda szépen és mond meg neki azt majd lesz ami lesz.
Lehet csak te úgy gondolod hogy ronda vagy és ő egyáltalán nem igy gondolja.
Barátnői nem súgnak feléd infókat, arról hogy tetszenél neki? Ebben a korban nagyon fontos a barátnők véleménye és a barátnői biztosan mindenröl tudnak.
Ha egyszer is emlitette nekik hogy te tetszel akkor az biztosan a füledbe jut.
Köszönöm a tanácsokat.
Nem, nem hallottam semmit a barátnőitől...
Ejnye, lepontoztak, pedig nem is volt rossz poén nem?Na, ugye.
Azért írtam, mert 10-20 éve még 15-16 évesen kezdtek el ilyen kérdéseket feltenni, most 12 évesen, a jövőkép meg az, hogy a szülőszobán "randiznak", csak mert ezt látják a TV-ben.
Figyelj, az egyik barátomat, egy ideg beteg 7 éves lány megakarta csókolni... :D
Én húztam vissza a lányt, mert beszorította...
Azóta is rémálmai vannak...
Na mindegy, azért nem mindegy, hogy 7 éves megakar csókolni valakit (4 évvel idősebbet) vagy 12 évesen összefutni egy lánnyal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!