Hány évesen szülted első gyerekedet? Milyen nemű lett? Hogy hívják? A másodikat? Harmadikat? Hány év különbséggel? Terveztek még gyerkőcöt? A gyerekek szeretik egymást? Nem verekednek?
25 eves voltam, amikor az elso fiunk szuletett, 26 voltam, amikor a masodik fiunk szuletett, 14 honap a kulonbseg. Tervezunk meg gyermeket, jelenleg a nagyobbak 2-3 evesek. Ugy erezzuk, hogy a gyermekek szempontjabol az lenne a legjobb, ha egy, max 2 even belul jonne a harmadik baba, de anyagilag most kezdtuk behozni magunkat, ezert varunk meg. Igy viszont valoszinuleg megvarjuk, hogy a ket nagyobb iskolaba menjen, az forgalmas ket ev lesz, ha mindketto beszokik, akkor johet a kistestver.
A gyerekek szeretik egymast, egyenlore verekedes nincs, inkabb kotekedni szoktak egymassal, illetve a nagyobbiknak most kezdodott el a "minden az enyem" korszaka, ebbol vannak vitak. De a nap 95%-ban nagyon korrektek egymassal es latszik, hogy jol erzik magukat egyutt. (Ha az egyiket elviszi a ferjem magaval valahova, akkor az itthon maradt gyermekunk nem talalja a helyet, a masik meg egesz uton arrol beszel, hogy hol van a teso, illetve feltepik az ajtot a testver nevet kiabalva hazaerkezeskor. Ebbol is gondolom, hogy kicsit testver fuggok lettek a szo jo ertelmeben.)
37 voltam az első kisfiúnk születésekor, Zozi (Zoltán) az apuka nevét örökölte.(második házasság, az előzőből nem születhetett baba)
39 voltam a második fiam születésekor, ő Marci (Marcell) 2 év és 1 hónap van köztük.
Ha nem lennék ennyire vén, szülnék még biztosan. Imádtam babát várni, tökéletes terhesség volt mindkettő.
A két kicsi szereti egymást nagyon, de némi verekedés persze előfordul.
1. gyerek: 32 évesen, lány, Emese
2. gyerek: 36 évesen fogom szülni, most vagyok 19 hetes, holnap kiderül, hogy valóban lány-e, ahogy a 12. héten nézték. Ha lány, akkor Natasa lesz valószínűleg.
Több gyerek nem lesz.
Emese már nagyon várja a tesót, remélem, nem lesznek nagy balhék:)
ÉS NÁLATOK?
Elsőt 20 évesen, kisfiú és Patrik a neve.
Másodikat 24 évesen, kislány Tifani a neve.
Most 28 vagyok és a harmadik babát várom aki kislány lesz UH szerint.Zoénak fogják hívni,ha pedig mégis kisfiú akkor Benett lesz.Nem tervezünk több gyermeket.Szeretik egymást,csak a kislány nagyon eleven,így ő az aki inkább kötözködik és verekszik.De csak ritkán,inkább akkor amikor már fáradt,vagy időváltozás körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!