Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elítélnétek, ha egy 14 éves lánnyal járnék 22 évesen?
Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 12:07
2/27 anonim válasza:
hát eléggé.ráadásul ha a bátyja lennék,még a közelébe se engednélek.kicsit sok ez a kor különbség
3/27 anonim válasza:
Én biztosan.
Mi tetszik egy 14 éves lányban? Csak dugni kell? Arra még nem jó...(bár manapság nem biztos)
4/27 anonim válasza:
hát eléggé... férfiatlannak tartom mikor egy bőven nagykorú valaki kislányokra hajt
6/27 anonim válasza:
Elég debil dolog, de semmi közöm hozzá.
7/27 anonim válasza:
8 év korkülönbség felnőtten még azt mondom nem gáz, de 22 évesen? miről fogtok beszélgetni, hogy ő a hetes a héten? nem bántásból mondom, de ha belegondolsz ő még általános iskolás, te meg egyetemista (legalábbis korosztály). te tudod, hogy mit szeretnél, de a szülei nem fognak jó szemmel nézni téged, az tuti.
8/27 A kérdező kommentje:
Én is ettől tartottam :(
2012. máj. 8. 12:24
9/27 anonim válasza:
Az semmi, hogy mi elítélünk, de ha szexre kerül vele a sor azért meg büntethető is leszel, és az lesz a gáz, ha a bíróság ítél el...
10/27 anonim válasza:
Figyi! Az én lányom 14 lesz, és nem lenne kifogásom ha egy kb. vele egykorú sráccal ismerkedne, mert nincsen abban semmi rossz, de azért egy 22 évestől félteném,mert tudnám, hogy többet is akarna.
(De szerencsére nem kell még aggódnom, mert még nem érdeklik úgy a fiúk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!