Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerkedjek meg 1 lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek meg 1 lánnyal?

Figyelt kérdés

na el is kezdem az elején

van 1 lány aki 2 évvel fiatalabb nálam, nem is ismerem és csak futólag szoktunk találkozni, max 15-20 mp-ig látjuk egymást egyszerre és a legjobb esetben is 5-6 percet naponta, az lenne a baj hogy sok haverom ismeri. Hogy tudnék neki "jeleket" küldeni? az az igazság hogy nem vagyok az a tipikus tini még csókolózni sem csókolóztam, csúnyának sem mondanám magam mivel nem kerülnek a lányok inkább közelednek hozzám

15/f

2012. máj. 4. 21:10
 1/5 anonim válasza:
Han nemvagy szégyenlõls,akkor menj oda és mondd el mit érzel,ha nem akkor kezdj el beszélgetni vele neten, és már minden simán fog menni(természetesen ha bejössz a lánynak).Szoktatok szemezni?
2012. máj. 4. 21:15
 2/5 anonim válasza:
írj rá fb-on vagy mikor taliztok próbálj meg vele beszélni
2012. máj. 4. 21:16
 3/5 krvua ***** válasza:

általában először megdobálom a székletemmel majd keresek egy ''kutyatoalettet'' felhúzom mint egy szoknyát és elkezdek vele tangózni...

szerinted hogy?

megmondom neki a nevem eztán ha nem veszi rossz néven , hogy azt mondom Fütty Imre akkor ő is az övét.

2012. máj. 4. 21:29
 4/5 A kérdező kommentje:

az a baj hogy facebookon sem vagyunk ismerősök én úgy meg nem fogom bejelölni hogy 5 percet sem beszéltem vele

egyébként igen szoktunk szemezni

2012. máj. 4. 21:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbálj meg vele fokozatosan egyre többet beszélgetni, és miközben beszélgettek, dobj be vicces témákat, hogy nevessetek, mert az feloldja a hangulatot. Ha tényleg csak pár percre találkoztok, akkor is mondhatod neki, hogy "figyelj, épp most hallottam egy tök jó viccet, elmondjam?" Szerintem ne kezdd vallomással, mert lehet, hogy csak elijeszted vele, különösen akkor, ha ebben nem vagy gyakorlott. Az internetes ismerkedést nem ajánlom, mivel a szerelemhez kell a személyes jelenlét is. 17/L
2012. máj. 6. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!