Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek meg 1 lánnyal?
na el is kezdem az elején
van 1 lány aki 2 évvel fiatalabb nálam, nem is ismerem és csak futólag szoktunk találkozni, max 15-20 mp-ig látjuk egymást egyszerre és a legjobb esetben is 5-6 percet naponta, az lenne a baj hogy sok haverom ismeri. Hogy tudnék neki "jeleket" küldeni? az az igazság hogy nem vagyok az a tipikus tini még csókolózni sem csókolóztam, csúnyának sem mondanám magam mivel nem kerülnek a lányok inkább közelednek hozzám
15/f
általában először megdobálom a székletemmel majd keresek egy ''kutyatoalettet'' felhúzom mint egy szoknyát és elkezdek vele tangózni...
szerinted hogy?
megmondom neki a nevem eztán ha nem veszi rossz néven , hogy azt mondom Fütty Imre akkor ő is az övét.
az a baj hogy facebookon sem vagyunk ismerősök én úgy meg nem fogom bejelölni hogy 5 percet sem beszéltem vele
egyébként igen szoktunk szemezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!