Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan válógatósak a mai lányok?
Nem olvastam a válaszokat.
Szó sincs róla, hogy bunkó férfit akarnék, nekem semmi szükségem olyanra, aki leéget nyilvános helyen. Viszont megőrülök azoktól, akik untatnak.
Arról pedig igazán nem tehetek, hogy ki iránt érzek vonzalmat. Egyébként általában azok, akikben van kihívás, céltudatosak, sosem unatkozol mellette és mindig rejt magában valami olyat, amit megismerhetsz.
Sok rosszízű kritikát kapott a kérdező, pedig igaza van. Aki rendes lány az nem veszi magára a kérdező kiírását.
Csak az háborodik fel, aki magára ismer. :D
Sajnos a lányok többsége ilyen, ez lehet tapasztalat is(pl. én is ezt tapasztaltam), de nagyon ritka a kivétel, talán 1000-ből 1.
Ja és igen, amelyik nő unalmasnak találja az ilyen srácokat, az az evolúció fogja, ha lehet így mondani, és az szerint keresi a párját.
Általános igazság, hogy a nők a jól szocializált férfiakat keresik, minél jobb tulajdonságokkal, ez az evolúció, ami az állatvilágban is jelen van.
(Mert ugye az ember is egy állat, csak öntudattal rendelkezik.)
Tehát, kérdező nem csoda hogy pórul jártál, a legtöbb nő nem téged választ, ez egy ilyen világ.
És igen, nem szeretik az önbizalomhiányt, az az egyik legnagyobb ellenségük. :) De tudom, ez ellen nem lehet tenni csak úgy.
nem értem miért mondjátok, hogy hisztiznek a lányok, vagy hogy rosszindulatúan válaszolnak. vagy elmondták hogy nincs igaza, mit tegyen, csak az sosem tetszik egyik fiúnak se, mert tenni kéne valamit, vagy ugyanolyan stílusban írtak mint a kérdező tette fel a kérdését...
amióta meg itt siránkozik hogy meg fogja játszani magát, meg kéne halnia stb, még meg is sajnálták (nem tudom miért) és elég kedvesen válaszolnak...
amúgy a lányok is mondhatnák, hogy a nőgyűlölő, bunkó fiúk soha nem ismernek magukra ezen az oldalon. most ilyeneket bárki tud mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!