Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi önbizalomhiányos srác manapság? Önbizalomhiányos lányok pedig miért vannak sokkal kevesebben?
Erről egy regényt tudnék írni, miért van ez meg az.
A fiúk ugye alapból rá vannak kényszerülve, hogy próbálkozzanak lányoknál, mert a lányok elég ritkán veszik át a kezdeményezést ugye bár.
Viszont a média meg egyéb szennyeken nőtt mai nemzedék annyira elbutult, hogy az valami katasztrófa.
Ennek egyik hatása, hogy a lányok sokkal felszínesebbek lettek, szinte a tökéletes fiút várják és ezért aztán sok fiút lekoppintanak, a butábbak és beképzeltebb, elkényeztett, apuci által mindent megkapóbbak elég durvák tudnak lenni ezekkel a szerencsétlen fiúkkal.
Aztán máris van egy seb, ha még többet kapa srác más lányoktól is egy idő után már egy rakás sz@rnak érzi magát és persze, hogy nincs önbizalma.
Míg a lányok igazából csak élik az életüket, a fiúk meg próbálkoznak majd úgyis náluk mindig.
A sok beképzelt, jóképű, magas vagy tuskó, ostoba, izomagy, akiknek van önbizalma viszi a szép lányokat.
A lányok nagyon kevés része marad egyedül. Ide tartoznak, a hihetetlenül csúnya és a kövér lányok, akiknek nincs akkora szája, mint más lányoknak.
Mert a nagyszájú kövér lányok is elég kelendőek én úgy tapasztaltam eddig.
A fiúknál viszont teljesen másabbak az arányok, a többség egészen sokáig marad egyedül és majd ha jó pénzes lesz, akkor lesz esélye nőhöz, úgy kb. harminc éves kora körül leghamarabb.
Olvastam is egy felmérést, amely szerint a magyar lányok a fiúk 80%-át rondának tartja és csak a 20%-kát tartja vonzónak, helyes pasinak külsőre.
Ellenbe a magyar fiúk a lányok 80%-át szépnek tartják és szívesen megismerkednének velük.
80% csúnya fiú a 20% csúnya lánnyal szemben, érződnek az arányok azért.
Azért, mert olyan elvárásoknak kellene néha megfelelnünk, hogy inkább bele sem kezdünk. ÖBH lány pedig azért van kevesebb, mert náluk van a gyeplő. Úgyis ők döntenek arról, hogy lesz-e valami az adott hímmel... A fiúk nagy kudarcként élik meg, ha nem kellenek egy lánynak. Csorbul az önbizalom, így nem mer kezdeményezni.A nők ezt soha nem fogják megérteni, mind csak arról papol, hogy próbálkozni kell, de kérdem én a nőktől, hogy ha nekik kellene próbálkozniuk, hány pofáraesés után mondanának le az egészről?
Nem vagyok önbizalomhiányos, próbálkoztam sokáig, általában sikerrel. Jelenleg is van párom. Elég helyes, és nagydumás vagyok, de mikor én is kaptam egy kosarat, magam alatt voltam... Innen vagy felállnak, és próbálkoznak tovább, vagy nem...
-ReapeR-25/F
Szerintem önbizalomhiányos lányból is van bőven...
Csak míg őket ugyanúgy leszólítják a magabiztos srácok, addig az önbizalomhiányos fiúk várhatják a csodát(ami sose jön el).
@ReapeR, azért szerintem vannak ugyanolyan kitartóan küzdő lányok, mint fiúk. Ez nem attól függ, hogy fiú-e vagy lány az illető, hanem hogy hogy bírja feldolgozni a csalódásokat.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!