Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác. Randirahívás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác. Randirahívás? (gyorsan létszi)

Figyelt kérdés

Van egy srác (20 éves, kicsit félénkebb, talán még bnője sem volt). Vele társkeresőn ismerkedtünk meg, majd elkezdtünk fb-n beszélgetni. Taliztam vele március 20-án. Szép és jó volt minden (legalábbis szerintem). Utána ráírtam másnap, hogy jól éreztem magamat. Azután még egyszer beszélgettünk, aztán nem írt többet, én pedig nem tudtam eldönteni, hogy most akar-e valamit ?! Jópárszor fennvolt neten úgy, hogy nem írt rám. Én bizonytalanságomban kitöröltem az ismerőseim közül, ám tegnap megint írt, és reméli, hogy nem bántott meg, összejött neki minden.

Nem vagyok az a hisztis fajta, de szerintem még ő sem tudja! :/

Az első talinkat ő hozta fel, hogy majd összefuthatnánk... akkor azt mondtam neki, hogy összehozhatunk majd valamit. Utána rá két napra felhoztam, hogy lenne-e kedve akkor talizni?!

Ha most újra meghívom randira, akkor nem tűnök túl ragadósnak?? Mert közben meg olyan érzésem van, hogy nem bízhatok meg benne, mert megint csalódás lenne! :/ De viszont nagyon bírom, jófej, és szeretném, ha a közel jövőben lenne köztünk "valami"! Szerintetek mit tudnék tenni, vagy hogy vezessem rá, hogy elhívjon??

Lécci, válaszoljatok gyorsan!! Köszi! :) 16L

2012. ápr. 19. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne írj rá! Amelyik fiú akar tőled valamit, az megtalálja a módját, hogy megkeressen, és szakít rád időt, nem tűnik el. Ahogy te is írtad, valsz ő maga sem tudja, mit akar.
2012. ápr. 19. 13:41
 2/7 A kérdező kommentje:
mármint ne kérjek tőle randit?
2012. ápr. 19. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:
semmiféleképpen se! első voltam
2012. ápr. 19. 14:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem se. 20 éves, felnőtt fiú, oka van annak, ha nem ír rád. Ha én randizni szeretnék, akkor lépek.
2012. ápr. 21. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha az utalgatásaidat nem veszi, akkor kár időt pazarolni rá.
2012. ápr. 21. 13:29
 6/7 anonim válasza:
Te írj rá mert ő azt hiszi hogy te nem akarsz tőle semmit és nem tűnsz ragadósnak
2012. ápr. 21. 14:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne írj rá!

Már írtál, nem? Ha nem érti, nem veszi a lapot, hagyd a fenébe!

Én is jártam már így! Ha akar valamit keres. De ő nem akar... vagy nem tudja, hogy mit akar, az még rosszabb.

2012. ápr. 21. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!