Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki ez a hajdú-bihari,22 éves srác?
Figyelt kérdés
Minden nap fönt van és csomó hasonló kérdést tesz fel. Elégidegesítő! Folyamatosan, elszántan barátnőt keres magának. Állítólag legendává nőtte ki magát itt. Már többször rá akartam írni, hogy hagyja már abba és elküldeni a jó büdös életbe, de mindig letiltják. Ki ő? valaki esetleg tudja?2012. ápr. 14. 16:36
1/18 anonim válasza:
Én vagyok az. Most beszólhatsz.
2/18 anonim válasza:
én 4 éve vagyok itt kb.
ismerem.
lehet, hogy egyre gondolunk.
3/18 A kérdező kommentje:
Be is szólok!
bár elég szar "legenda" lehetsz, ha ennyire nem jön össze, hogy szerezz egy barátnőt. Mert ugyebár még mindig itt vagy a Gy.I.K.-on!
de a kitartásodról lehetsz szerintem max "híres"...
2012. ápr. 14. 16:45
4/18 anonim válasza:
5/18 A kérdező kommentje:
Igen! ...
2012. ápr. 14. 17:27
6/18 anonim válasza:
Nekem már írt levelet, mivel több kérdésére válaszoltam,tudom is hogy ki az. És tényleg k.rvára de idegesítő, hogy mindennap itt sír az oldalon, ahelyett, hogy tényleg csinálna valamit!!!!
7/18 anonim válasza:
Nekem azt írta, hogy szokott próbálkozni élőben is, de nincs szerencsére.
8/18 anonim válasza:
háhh, csak nem a 22 éves, debreceni, alacsony, vékony srác? :DD
9/18 anonim válasza:
22.38- alacsony, vékony és nagy orrú!
Sajnálom amúgy, de már kicsit túlzás, amit csinál.
10/18 anonim válasza:
A f*sznak nem jön össze azzal a k*rva lila nyúllal?! Legalább megszabadulnánk attól a beképzelt p*csától is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!