Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20 éves srác vagyok, és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves srác vagyok, és még sosem volt barátnőm, nem is smároltam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sok csaj bepróbálkozott nálam,de egyel sem akartam járni,mert nem volt rá időm,de mostmár nagyon szerenék valakit.Mit csináljak?Hol kezdjem el?
2012. ápr. 11. 16:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

hát haver, a türelem rózsát terem.

mitől nem volt időd? ha akarsz valakit, van rá időd. még ha napi 5 perc.. akkoris.

2012. ápr. 11. 16:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha eddig is próbálkoztak,akkor fognak ezek után is. Várni kell. Bár,inkább próbálkozz te,barátkozz,ismerkedj,majd lesz valahogy : )
2012. ápr. 11. 16:51
 3/12 anonim ***** válasza:
szakíts több időt rájuk.
2012. ápr. 11. 16:54
 4/12 anonim ***** válasza:

Pont azért próbálkoztak, mert elérhetetlen voltál, de most már a kutyának sem fogsz kelleni!

Tapasztalat!

2012. ápr. 11. 17:06
 5/12 A kérdező kommentje:
most egy új helyre megyek ahol nem ismernek ,hogyan sedjek fel valakit.Tapasztalatlan vagyok
2012. ápr. 11. 19:06
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez a nem volt rá időm egész érdekes "kifogás". Ha szerelembe esik az embert nem hinném hogy az idő akadály lenne. De ha az igazira vársz az sem baj, tisztességes vagy és ezt a lányok értékelni fogják. Ha meg cikiznek a haverok ne foglalkozz vele - engem is piszkálnak, mert még nem volt barátom, (bár kicsit fiatalabb vagyok,) de nem törődök vele. De ha nagyon szeretnél már egy barátnőt kezdj el ismerkedni. Szerintem ha komoly kapcsolatra vágysz ne klubokban és diszkókban keress hanem parkokban vagy (gyors)éttermekben.
2012. ápr. 11. 20:11
 7/12 anonim ***** válasza:

jah ez csak kifogás volt... elmenekültél mert féltél... vagy buz* vagy. Ez a két lehetőség van.

Egyébként meg:

[link]

Hajrá, tanuld meg a játékszabályokat és játszd a csajozást!

f18

2012. ápr. 11. 22:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha tudsz várni 1-2 évet, akkor gyúrd ki magad olyannyira, hogy valóban alkalmas legyél barátnőszerzésre, ha nem, akkor qrvázz.
2012. ápr. 13. 12:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Komolyan fiùk többet panaszkodtok mint a lànyok! Férfiak legyetek.màr ha csak nyavajoktok nem lesz jobb - nem rossz indulatból mondom de ez mà mostasàg az 5-6. ilyen kérdés. Ém sem spàroltam még sőr baràtom sem volt 18 vagyok de leszarom. Majd eyszer lesz... Nem is keresem majd egyszer szembejön velem. Nem kell türelmetlenkedni ;-)
2012. ápr. 13. 15:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Bocs helyesíràsért - telefonon pocsék írni
2012. ápr. 13. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!