Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
H reagálna a srác ha megmondom neki h még nem smároltam?
15 éves lány vok, most szakítottam kb. 3 hete a barátommal, elég rossz volt, mert neki nem mertem elmondani, ezért mindig csak elhúzódtam...ő meg azt hitte azért mert nem szeretem :S csók volt, ha annak lehet nevezni...csak nyelves nem volt, és most tényleg örülnék megint 1 srácnak, aki átölel minden reggel és puszilgat meg minden...de félek h mit szólna hozzá :S vannak jelentkezők akik alig várták h volt barátommal szakítsunk, msn-en beszélgetek sok sráccal, de mindig ltérek a témától amikor kérdezik h "van esélyem?" "járnál velem ha megkérdezném hnap?" stb...most van 1 16 éves srác, már olyan 5 hónapja ismerem, nyomul 1000-rel, nekem is tetszik, de ő nem ilyen visszahúzódó, aranyos srűc, hanem feltűnősködő de kedves...és nem tudom mit tegyek...
Léccííí válaszoljatok!
Bocsíí a helyesírási hibákért, csak most néztem át :S
*eltérek
*srác
Abban nem tudok segíteni, hogy összejöjjél-e ezzel a feltűnősködő, de kedves sráccal, de az eredeti kérdésedre szívesen válaszolok.
Amikor én elmondtam az első barátomnak, hogy még nem csókolóztam, nem volt semmi különleges reakció, pedig én már 18 is elmúltam, ő meg 26. Azt mondta, hogy egyszer mindent el kell kezdeni, és jó lesz az, majd meglátom. Én nem éreztem cikinek, hogy 18 évesen még nem estem túl ezen, így nem is szégyenkezve mondtam el. Azt mondják, ha szeretsz valakit, akkor az ilyesmi nem számít. Ezzel a sráccal még nem voltunk szerelmesek egymásba, ismerkedtünk, mégsem hagyott faképnél csak azért, mert nem csókolóztam senkivel.
15 évesen meg plána ne parázz azon, hogy nem csókolóztál még nyelvesen. Ismerkedj a sráccal, randizgassatok, és ha úgy érzed, hogy te ezt szeretnéd megosztani vele, hát mondd el neki. Nem valószínű, hogy ezért kinevetne, vagy ott hagyna, ha mégis akkor egy tapló, akivel nem kell foglalkozni. De nem muszáj elmondanod, ha annyira nem akarod. Hagyd, hogy a srác rávezessen. Nehéz elhinni, de majd jön magától, hogyan kell csókolózni. Ne idegskedj ilyen hülyeségeken.
Köszönöm a gyors választ =)
És jó h elmondtad a te történeted is =)
És remélem úgy lesz és nem nevet majd ki, persze csak akkor mondom majd el neki ha megbízom benne ;)
Köszönöm a válaszokat, még ha az el is tér a kérdéstől...;)
Hát ez nekem elég nagy probléma most =/
az előző válaszoló vagyok és azt kifelejtettem a mondandómból hogy az akkori barátom történetesen a suli rosszfiúja volt, verekedett, gyújtogatott és feltűnősködött de velem iszonyatosan édesen viselkedett :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!