Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, hogy még csak részegen smároltam? XD 16F
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 19:52
2/19 A kérdező kommentje:
De én buliban már 4 csajjal...
és tök kis sunyi szar alaknak érzem magam, aki csak részegen mer kezdeményezni, nyomulni.
2011. aug. 25. 19:55
4/19 anonim válasza:
az nem baj,mert ha sz.ar volt,másnap úgyse emlékszel rá
5/19 A kérdező kommentje:
igen, az összesre :D
de abból 2őt megbántam...,köztük az elsőt is..
2011. aug. 25. 19:55
6/19 anonim válasza:
én még sehogysem de nem vagy sunyi csak jobban el vagy lazulva amikor részeg vagy 16/f
7/19 anonim válasza:
Szerintem inkább szerezz egy barátnőt mielőtt mindenki megtudja mekkora szerencsétlen vagy.
8/19 Tajparaszt válasza:
Máskor is elő fog fordulni ilyen, ne aggódj, biztos nem ez volt az utolsó eset...
9/19 anonim válasza:
Nyugi, az elsőt én is megbántam (jozanon). S sztem jobb részegen megbánni, mint jozanon, hisz akkor az alkohol is vezérelt, de én saját eszem szerint cselekedtem rosszul. Nem ciki hidd el. piásan én pl mindenkit megbántok szal inkább smárolj részegen mint hülyeségeket csinálj. 15/L :D
10/19 anonim válasza:
én minden hétvégén smárolok vmi csajjal, addig nem állok le amíg vkivel össze nem jön :D nincs csajom úgyhogy most megtehetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!