Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, hogy még csak részegen smároltam? XD 16F
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 19:52
11/19 anonim válasza:
hé,figyu én is pont ilyen vagyok
csak részegen merek kezdeményezni, nyomulni csajokra
én meg letapiztam egy csomó lányt legutóbb is, meg a smárolás nálam is ment és kit érdekel
jobb, mint otthon a négy fal közt verni a gép előtt ülve
inkább így, mint sehogy sem érjen a férfi nőhöz :D
12/19 A kérdező kommentje:
uccsó, énis ezt csinálom, csak nemrég kezdtem bulikba járni, és ha megyek se mindog buiba, reggelig tartó buliba, ahol van időd nőzni. uccsó buliba lett volna, de nemtudom. nemhoztam össze senkit, ez volt az első ilyen bulim.. nabumm :D
2011. aug. 25. 20:03
13/19 anonim válasza:
ja, meg én is olyan vagyok, hogy emlékszem mindenre másnap :D
akkor fogom a fejem, hogy én miket csináltam OMG :D
14/19 A kérdező kommentje:
uccsó előtti akkor * :D
2011. aug. 25. 20:03
15/19 anonim válasza:
vettem a lapot, nekem írtad :)
16/19 A kérdező kommentje:
akkor 3ra..
20:00
71%
:D
am köszi az értelmes válaszokat
2011. aug. 25. 20:04
17/19 anonim válasza:
Ha úgy gondolod, valószínűleg az is vagy!
18/19 BlackSword válasza:
Igen... Mert 16 éves létedre egy iszákos barom vagy, aki józanul még meg sem mer szólítani egy lányt...
19/19 hümi válasza:
figyu én még úgyse csináltam, jó igaz lány létemre :D
..és ált.ba én is emlékszem mindenre másnap és akkor röhögök h tudtam ezt-azt mondani egy-két emberkének :DD
kezd el józanul is a smárolást azt ajánlom! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!