Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig 1szer smároltam a sráccal. Nagy csajózos, de beleszerettem:/. Mondogatja h meg kellene ismételni stb. és azt mondja h én máshogy csinálom:SS h érti?
Figyelt kérdés
az igazság az:$ h én csak vele csókolóztam életembe először, de ezt nem tudja... és azota se senkimással... :$ el kellene neki mondanom? vagy nem lényeg? és azt mondta h olyan lassan szokott smárolni.. én meg gyorsan. az baj?:$ vagy.. esetleg ő másképp érti?
15/L
2011. júl. 3. 21:18
1/7 anonim válasza:
mit nem lehet ezen érteni? csak meg akar húzni...
2/7 anonim válasza:
honnan tudod,hogy nagyon csajozós?
3/7 anonim válasza:
Nem baj.
Smárolj úgy, ahogy jólesik.
4/7 anonim válasza:
pontosan, úgy smárolsz ahogy akarsz :) ahogy jól esik. de a másik meg az, hogy mondogatja meg kellene ismételni, nehogy belemenj. egyrészt neked lesz rosszabb, hiszen szereted. másrészt meg.. hát te mondtad nagy csajozós, csak ezt akarja tőled, vagy többet. tehát ne smárolj vele, és ne mondd el, hogy vele volt az első. :)
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm:)... akkor.. próbáljam meg elfelejteni?:$
2011. júl. 3. 21:30
6/7 anonim válasza:
szívesen, (előző vagyok).. az elfelejtés nem úgy megy sajnos ahogy mi akarjuk. akármennyire koncentrálnál, nem menne. mert pont arra koncentrálsz. de igen, a fő irány ez legyen. 'kerüld' őt. kösd le magad, ne gondolj rá. ne nézegesd az adatlapját facebookon 2 percenként :D:D se semmikor. jön majd egy srác aki tényleg megérdemelne téged.. csak várj nyugodtan. :) és sok sikert!
7/7 A kérdező kommentje:
heheh:$ te aztán jól sejted h h mennek a dolgok...:) fészen..áá.. :D okésokés :)))
2011. júl. 3. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!