Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha megmondom egy lánynak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megmondom egy lánynak, hogy tetszik, miért veszítem el nála minden esélyem automatikusan?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 23:30
 1/6 anonim ***** válasza:
mert te nem tetszel neki sajnos:( talán azok a lányok csak barátkoznának veled.
2011. jún. 14. 23:35
 2/6 A kérdező kommentje:
az lehet, mert amíg meg nem mondom, minden szép és jó. elvagyunk, meg minden, de amint kinyögöm, mintha elvágnák az egészet. nem keresnek többet, stb...
2011. jún. 14. 23:44
 3/6 Panda Péter ***** válasza:
nyilván amíg veszélytelen pincsikutyát játszol addig megtűrnek maguk mellett..
2011. jún. 15. 00:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert nem tetszel neki.
2011. jún. 15. 11:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, valószínűleg mert te nem jössz be nekik, habár szerintem ez elég szomorú, hogy vannak lányok akik ezt csinálják ahelyett, hogy örülnének...Én biztos nem csinálnám pláne, ha előtte barátok voltunk.
2011. jún. 16. 13:19
 6/6 anonim ***** válasza:
amugy ez forditva is igy van .. ha egy pasinak elmondod az erzeseidet..aki eddig nem gondotla h tobbet erzel baratsagnal ..automatikusam megremul, megijszted ezzel... es mar enm fog annyira vonzodni hozzad..
2011. dec. 3. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!