Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok errol, hogy lany letemre ugy gondoltam hogy annak a sracnak, aki tetszik megmondom msn-en hogy bejon?
ha úgy gondolod, hogy a srác nem fog cikizni utána, ha esetleg te nem jösz be neki, és nem lesz kínos a helyzet, akkor mondd el neki.
ebben semmi gáz sincs,ha egy lány elmond ilyet egy srácnak szerintem, persze ha a srác nem él vissza vele.
nem rég léphetted át az óvodás kort. Msn-en... pofám leszakad. Mi lenne, ha személyesen mondanád el neki, ahogy két értelmes emberhez illik? Majdnem "felnőttet" mondtam, de te még gyerek vagy kérdésedből ítélve. De attól még lehet ezt értelmesen is intézni.. mi több romantikusan... De tudod mit? Inkább sms-ben írd meg neki. Az még személytelenebb! :)
Uram atyám... hova jutunk?...
Lehet h a 17:51es paraszt módon fogalmazta meg de igaza van... MSNEN?! Ez komoly? :D:D Ha élőben odaállnál vagy flörtölés után te csókolod meg őt és nem fordítva azzal azt mondom h nincs semmi baj kezdeményezhet a csaj... de MSNEN?! Ez kész :D
17/F
17:51-es vagyok
Látod? Lehet, hogy parasztul fogalmaztam, de a többiek reakciójából is látszik, hogy igazam volt. Válaszodból pedig csak az jön le, hogy az értelemmel nálad vannak gondok. Ha lett volna egy kis eszed, leszűrted volna a lényeget. ...és ahogy látom a korod beliek is értelmesen gondolkodnak, csak neked nem megy. Tehát nem megsértődni kell, hanem felfogni, hogy milyen nevetséges dolgot kérdeztél. Amúgy meg ha felteszel itt egy kérdést, akkor fenn áll a veszélye, hogy azt mondják neked az értelmesebbek, hogy hülyén gondolkodsz. Ha rajtad kívül mindenki másképp látja, akkor lehet, hogy nem megsértődni kell, hanem elgondolkodni. Egyébként elnézést az első fogalmazásomért, valóban paraszt volt így visszaolvasva.
Nem sertodtem volna meg, ha nem kapok egy ilyen nyers "valaszt
-de semmi baj, bocsanatkeres elfogadva;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!