Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. randira mit vigyek a csajnak? Ő nagyon vigyáz az alakjára, ezért csoki helyett virágra gondoltam, de a virágot korainak tartom.18/F
Az evés az élet egyik örömforrása. Ha elmész az első randira, és már oda szeretnél figyelni arra, hogy mit is vigyél neki, az nagyon gáz...
Csakazértis egy nagy tábla mogyorós-mazsolás lilatehenes csokit neki. El kell, hogy fogadja, már udvariasságból is, és nyugtasd meg, hogy egyáltalán nem kövér, nem kell neki annyira vigyázni az alakjára.
Gondolj a későbbiekre: elmentek vacsizni Ő eszi a cézársalit, Te meg a nagy szaftos husit? hogy néz ez már ki??? Persze szolidalitásból bevállalhatod Te is a salit, de....
Én 175/75 F vagyok, a kedvesem 165/48 N, és mindenevők vagyunk, szeretünk jókat enni. Az ember nem attól hízik amit megeszik, hanem attól amit nem mozog le!!!
Őszinte leszek Veled: én el sem mennék az első randira, mert nem hiszem, hogy lenne kedvem hallgatni a kalóriatáblázatot...
Ha mégis elmész, akkor meg NAGY táblás csokit neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!