Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 1. randira mit vigyek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1. randira mit vigyek a csajnak? Ő nagyon vigyáz az alakjára, ezért csoki helyett virágra gondoltam, de a virágot korainak tartom.18/F

Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 00:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Magadat.
2011. aug. 23. 00:49
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Kotont.
2011. aug. 23. 00:50
 3/8 kuktaberci ***** válasza:
Tofut. Vega kaja, meg nem is hízlal. Mondjuk nagyot fog nézni, de biztos értékeli majd a szándékot.
2011. aug. 23. 00:53
 4/8 beco26 ***** válasza:

Az evés az élet egyik örömforrása. Ha elmész az első randira, és már oda szeretnél figyelni arra, hogy mit is vigyél neki, az nagyon gáz...

Csakazértis egy nagy tábla mogyorós-mazsolás lilatehenes csokit neki. El kell, hogy fogadja, már udvariasságból is, és nyugtasd meg, hogy egyáltalán nem kövér, nem kell neki annyira vigyázni az alakjára.

Gondolj a későbbiekre: elmentek vacsizni Ő eszi a cézársalit, Te meg a nagy szaftos husit? hogy néz ez már ki??? Persze szolidalitásból bevállalhatod Te is a salit, de....

Én 175/75 F vagyok, a kedvesem 165/48 N, és mindenevők vagyunk, szeretünk jókat enni. Az ember nem attól hízik amit megeszik, hanem attól amit nem mozog le!!!

Őszinte leszek Veled: én el sem mennék az első randira, mert nem hiszem, hogy lenne kedvem hallgatni a kalóriatáblázatot...

Ha mégis elmész, akkor meg NAGY táblás csokit neki :)

2011. aug. 23. 00:54
 5/8 anonim ***** válasza:
SL Mercit/7es BMW-t, egyből nyert ügyed van :D
2011. aug. 23. 01:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vigyél virágot, de szerintem semmiképp sem vörös rózsát :D Pl. egy szál liliom, vagy nem tudom, sajnos nem értek a virágokhoz. :)
2011. aug. 23. 01:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Ásványvíz... Full komolyan, meleg van, holnap is az lesz, sőt egész héten, nem lerohanós, mint a virág, és jól is jön melegben. Én pl egy light kólát vittem a csajnak, mert tudtam, hogy azt szereti, a virágokat nem, és mint figyelmesség örült neki...
2011. aug. 23. 01:18
 8/8 anonim ***** válasza:
semmi hülyeséget, csak magadat. a vmi üditő amitől nem fő meg az agyad az jó dolog, ha lesz nálad vmi tasé akkor akár neki is vihetsz, vagy meghívod az elején egyre
2011. aug. 23. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!