Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vegyek neki szülinapjára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vegyek neki szülinapjára ajándékot? (csak vmi édességre gondoltam) 24/N

Figyelt kérdés
Eddig 2-szer találkoztunk, és nekem is nemrég volt a szülinapom. Azóta nem találkoztunk, nem kaptam tőle ajándékot (nem is vártam el), de írt üzit, amiben megköszöntött. Én szeretnék neki adni vmi csokit, csak nem tudom, h. hogyan venné ki magát ez a dolog. Nem lenne-e neki kellemetlen, h. ő nem vett nekem semmit, én meg veszek. Engem ez egyáltalán nem zavar amúgy, tehát nem haragudtam meg rá, h. 2 találkozó után már ajándékot vesz nekem szülinapomra.
2011. okt. 11. 11:11
 1/6 A kérdező kommentje:
utolsó mondat helyesen: Engem ez egyáltalán nem zavar amúgy, tehát nem haragudtam meg rá, h. 2 találkozó után nem vesz nekem ajándékot.
2011. okt. 11. 11:18
 2/6 anonim ***** válasza:
vegyél neki csokit, nem lesz kellemetlen neki
2011. okt. 11. 11:18
 3/6 anonim ***** válasza:
kivéve, ha cukorbeteg :D
2011. okt. 11. 12:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok, jobban örülök egy üveg vörösbornak. A gesztus viszont ok.
2011. okt. 11. 12:10
 5/6 A kérdező kommentje:
nem cukorbeteg
2011. okt. 11. 12:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát igen, de itt most a gesztus a lényeg, ahogy írod. Tudom, milyen a kedvenc csokija, úgyh. az lesz. :)
2011. okt. 11. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!