Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy srác úgy hívott el randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy srác úgy hívott el randira, hogy akkor szeretné, ha "erre jár". Nem érdeklem igazán?

Figyelt kérdés

15 km van köztünk. szokott itt lenni heti kb 2-szer.

mondta, hogy szeretne velem találkozni - ez lenne az első randink - amikor majd erre jön. á nem jó a hétvége, nem jó semmi neki - illetve ezt meg sem kérdeztem, amiért kikötötte, hogy amikor itt dolga van, akkor találkozzunk.

kicsit lekezelőnek érzem, hogy nem külön készül rám, vagy a randira, hanem mert erre épp dolga van :(

más hogy látja?

szóval mert én, ha valakit látni szeretnék, nem odázgatom hol ez hol az miatt. csak ha nem érdekel annyira a másik.

2012. ápr. 14. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem is ismer, szóval ne legyenek elvárásaid.
2012. ápr. 14. 19:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Majd ha komolyra fordul, nem csak a dolga fog melléd húzni, ez még belefér szerintem.
2012. ápr. 14. 19:43
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi :)

a komolyra fordul az azt jelenti, hogy le akar velem feküdni?

vagy amikor már szerelmes?

a pasik miért olyan lassan bontakoznak, nem értem :(

2012. ápr. 14. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Én hanyagolnám. Akkor mégsem akar annyira találkozni veled.

Ha már most így áll hozzá, mi lenne később?

2012. ápr. 14. 20:06
 5/5 A kérdező kommentje:
:(
2012. ápr. 14. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!