Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 20 éves srác? Bővebben lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 20 éves srác? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Van egy 20 éves srác, akivel egyszer volt randink. Azután nem túl sokat beszélgettünk, néhány napja viszont megint rámírt. Nem tudom, miért, de úgy érzem, hogy nem bízhatok meg benne. :( Nem a lányok kedvence, nem az a nagy csajozós!

Amikor beszélgetünk, akkor nagyon jó fej, kedves, de úgy érzem, hogy csak azért ír rám néha, hogy valakivel beszélgetni tudjon, illetve hogy játszadozik velem. :( Szerintetek?? :// Vannak valamilyen "jelek", hogy csak szórakozik, nem gondolja komolyan a dolgot??

Jah, és légyszi, ne gyertek az "Éretlen vagy egy kapcsolatra"-dologgal! :// Előre is köszi 16L

2012. ápr. 20. 18:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Játszadozni a csajok KEDVENCEI szoktak, nem az antikedvencek. Ha tényleg nem nagyon csípik a csajok, akkor nem fog átverni, megbecsüli ami van.
2012. ápr. 20. 18:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem nincsen csajom, nem vagyok "csajozós" típus, épp ezért mindenképpen megbecsülnék valakit, akinek tetszem. Én azért ajánlom, mert ha nem "csajozós", akkor ha lemond rólad, várhat jódarabig a következőre.

15/F

2012. máj. 1. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!