Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előző, mondd, te mit pofázol nekem?
Mondtam én, hogy mekkora vállat "várok el"?
Kb. annyit, hogy legyen azért szélesebb az enyémnél (az előző barátomnak pl kisebb, csontosabb válla volt, mindt nekem, de rajta kívül az összes fiúnak, akivel dolgom volt, jóval szélesebb válla volt, pedig sosem a gyúrós kategóriára mentem), meg az egész fiú legyen a vékonysága ellenére is nagyobb darab nálam, ami szerintem k*rvára nem nagy kérés, és nem hatalmas igény.
Nem évente egyszer veszek magassarkút amúgy, hanem majdnem mindig azt hordok, mert az tetszik.
"Egyébként te egy vékony, átlagnál kicsit magasabb nő, átlagos nő vagy."
Honnan szülted, hogy átlagos nő vagyok? Soha a büdös életben nem voltam az, sem arc, sem stílus területén. Lehet rondának tartani, lehet szépnek, de soha az életben nem voltam átlagos. Emellett elég sokat törődöm magammal, ezért jogom van elvárni, hogy a barátom sem valami igénytelen alak legyen.
Amúgy egy 180-185 centi magas fiú nem extramagas. Pont ugyanabba a kategóriába esik, mint én a lányok között.
Amúgy nem vagyok beképzelt, de szerintem megvan a jogom hozzá, hogy legyenek igényeim. Mégis mit képzelsz? Rohadtul nem arról van szó, hogy "az 160 magas magas átlag szürkeegérke akar 190 magas metroszexuális pasit".
Nekem elég, ha magas, vékony, és helyes, okos arca van, és ezt soha az életben nem fogom már alább adni. Ennyi.
Kezdesz nevetségessé válni :). De, amiket írsz, és ahogy kinézel, az alapján amiket írsz, fogalmazol, te egy teljesen átlagos fiatal nő vagy. Pont erről beszélek, te szerencsétlen, itt Magyarországon minden átlagos nő különlegesnek érzi magát, ettől még átlagosak:).Ahogy te is.
Én is kg-ra gondoltam, de tőlem ikszdézhetsz, mint egy idióta, ettől biztos igazad lesz:). Annyi hülyeséget összeírsz, h már fáj. Mitől vagy te különleges?:D. Mert annak tartod magad? Ugyan már.
"Emellett elég sokat törődöm magammal, ezért jogom van elvárni, hogy a barátom sem valami igénytelen alak legyen. "
Megint miről beszélsz, te észlény ? Aki nem felel meg az elvárásaidnak, az igénytelen ?:). Mondjuk egy 170 cm-es férfi akkor igénytelen ezek szerint. Nem vagyok benne biztos,h tudod, mit jelent az igénytelen szó.
"Rohadtul nem arról van szó, hogy "az 160 magas magas átlag szürkeegérke akar 190 magas metroszexuális pasit". "
A 160 cm-es az mitől szürke egér ?:). Majdnem 10 cm-rel az átlag alatt van. Vagy neked alacsony = szürke egér, vagy mi? Egy átlagos nő vagy, nagy egóval, ennyi. Tucatnő.
Ki mondta, hogy aki alacsony, az igénytelen? :D Úgy gondolom, hogy jobb, ha egy férfi magasabb a barátnőjénél, mivel sok férfit frusztrál, ha a nő magasabb nála (valamint sosem mondtam azt sem, hogy kizáró ok, ha 180 alatt van, csak valamiért jobban tetszik nekem az, ha magas. ezzel mégis mi a probléma?).
Attól, hogy valaki 160 centi magas, nem szürkeegér (a példámban két külön dologkét említettem a magasságot, és a szürkeegér voltot) természetesen, de furcsán mutatna egy 2 méter magas faszi mellett, és az ágyban is okozhat bonyodalmakat. Ezért úgy gondolom, hogy HA CSAK A KÜLSŐT NÉZZÜK, és az egyebektől eltekintünk, akkor egy 160 magas lányhoz jobban illik egy 170-175 magas fiú, mint hozzám. Ennyi.
Ha valakinél egyáltalán nem számít, azt sem nézem le, nem aranyszabály ez.
Csak azt mondtam, hogy ha csak a külsőt nézzük, akkor mi az, ami imponál.
A másik meg, hogy honnan a retkes ****-ból veszed, hogy én átlagosan nézek ki? Talán ismersz, láttál? Nem. :D Akkor? Nevetséges.
Olyan igényeket alakítok ki, amilyeneket csak akarok, neked nincs jogod ezen pattogni. Ha meg tegyük fel, meglátsz, és megismersz, és még mindig átlagosnak tartasz, azt is telibe lesz*rom. Majd találok olyat, aki különlegesnek tart. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!