Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szeretitek a vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szeretitek a vékony pasikat?

Figyelt kérdés
lányok

2012. ápr. 13. 11:15
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
És ő még nem is az a hú de durván vékony.. még van valami válla. Sokkal vékonyabb emberek vannak én személy szerint ismerek egy srácot aki 180 cm körül van és nincs 60 kiló.
2012. ápr. 13. 12:11
 22/54 anonim ***** válasza:
Ha egy fiú vékonyabb nálam, nem tudok rá férfiként tekinteni... (normális alakom van) 21L
2012. ápr. 13. 12:24
 23/54 anonim ***** válasza:
Te most azért írtál ide, hogy jól felk*rjad a vékony emberek agyát?
2012. ápr. 13. 12:28
 24/54 anonim ***** válasza:
Ezek a külsőre vonatkozó kérdések 1 csokorban megválaszolhatók: ha valaki nagyon eltér az átlagos testfelépítéstől (feltűnően dagadt, csontos stb) az nem tetszik általában az embereknek, mert nem néz ki "egészségesnek". Viszont aki az alapján választ pár, hogy kigyúrt/vékonyabb/pocakosabb stb, az olyan szinten a kapcsolat leglényegtelenebb kérdésére koncentrál, hogy szinte biztos, hogy valami idiótát vagy hozzá nem illő személyt fog találni.
2012. ápr. 13. 12:28
 25/54 anonim ***** válasza:

nekem régen kifejezetten a nagyon magas nagyon vékony fiúk jöttek be.

amúgy szánalmasak vagytok, hogy itt sajnálkoztok '24 évesen nem volt senkim és nem is lesz' hát ilyen hozzáállással tényleg nem... :D

egyszerűen elborult már az agyatok, hogy 'a nőknek csak a kigyúrt bunkó f@szok kellenek'.... idióták vagytok, az ilyenek tényleg nem érdemelnek senkit.

2012. ápr. 13. 12:56
 26/54 anonim ***** válasza:
Sztem egy ember írta,h nem volt még barátnője, te meg többes számot használsz, ja a szokásos női sértegetés, hiszti, igen, már megszoktuk. Miért van az,h a nők 98%-ának nem megy szövegértés, érvelés és csak sértegetni tudnak és megsértődni? Ja igen a mi agyunk borult el, mintha te írnál alpári stílusban. Na igen, a nők nem az eszükről és logikájukról híresek.
2012. ápr. 13. 13:05
 27/54 anonim ***** válasza:

12:56 - egyet értek.

Régebben nekem csak vékony pasijaim voltak, és a mai napig jobban szeretem a vékonyabb alkatú srácokat.

Az viszont borzalmas, hogy egyesek mit összenyavalyognak itt... "A külföldi nők nem ilyen felszínesek" akkor takarodj kifele kérlek. A vinnyogós, életképtelen rinyagépek nem is baj, ha lelépnek. Meg a hülye elképzeléseitek a nők ideáljairól... ennyi erővel bármelyik nő kitalálhatja, hogy csak nagy mellel, lapos hassa, és gebe lábakkal lehet érvényesülni, mert ez a pasik ideálja. Ez körülbelül ugyanolyan baromság. Van tényleg 1-2 ilyen felszínes ember, de talán nem velük kéne foglalkozni. És nem kell a rinya, hogy dehát csak ilyenek vannak, mert baromira nem igaz, csak ki kéne mászni a gép elől, ismerkedni kéne, hobbit kéne találni, és normálisan, kicsit optimistábban kéne hozzáállni a világhoz. Ez a folytonos negatív kisugárzás még szép, hogy nem fog pozitív választ kiváltani...

2012. ápr. 13. 13:05
 28/54 anonim ***** válasza:

istenem mennyi álszent csaj van...

volt csajom is "fuujj utáloma vékony srácokat...bla bla bla ...egy pasi legyen férfias, pocakkal, stb..."

és megcsalt egy kilisztatestű nyomorék gyerekkel...xD

csak annyit mondtam, hogy ezzel?!!! édes istenem...én szégyeltem amgam ,hogy valaha is közöm volt a csajhoz....

(a történethez hozzátartozik ,hogy részeg volt a csajom, és állítólag csak egy csók volt...de kitudja..:/)

2012. ápr. 13. 13:07
 29/54 anonim ***** válasza:

Érdekes egyébént a mélyebb értelmén gondolkozni a kérdéskörnek.. van benne azért némi biológia is még ha ez sértő is egyeseknek, tudat alatt dolgozik kétségtelenül.

A nő ösztönösen a párzáshoz életképes utód nemzéshez legideálisabb hímet keresi. Ezért az olyan sok magas elvárás a férfiakkal szemben az élet minden területén. Az ösztönök dolgoznak.

A fizikai külső pedig alapvetően hat ezekre az ösztönökre. Az állatvilágban is az erősebb hím b"szik csúnyán fogalmazva. A díszesebb, feltűnőbb hangosabb madár lesz a befutóbb.

Egy izmos férfi látványa, beindítja a nőkben ezeket a fajfenntartási ösztönöket, dolgozik bennük a igen ő az alkalmas hím, biztonságérzet stb stb.. az erő és a dominancia iránti vágy is ebből fakad.

Írták néhányan a vékony de MAGAS pasi dolgot.. hát ott a magasság az ami az ösztönökre imponál.

De egy fizikailag gyengébb felépítésű embernek is van esélye az ösztönökre hatni. CSak nem a fizikai megjelenésén keresztül. Tehát nem első ránézésre hanem ismerkedés után ezt meg kell emészteni.

Ott van például az ész az intelligencia amely szinten elbűvöli a nőt ideális pár képét erősíti az utód nemzés tekintetében.

És ott a pénz is az egzisztencia, na ez az a pont amit félve írtam most le, mert tudom félreérthető manapság. Remélem nem leszek emiatt lepontozva. De ez is egy olyan dolog amely biztonságérzetet vált ki, fontos a családalapításhoz a nő szemében. Vonzóvá tehet egy férfit aki egyébként megjelenésre nem biztos hogy vonzó.

2012. ápr. 13. 13:09
 30/54 anonim ***** válasza:
59%

A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.

ez nem is csak álszentség, a nőknek gőzünk nincs arról,h mit akarnak és összevissza beszélnek hülyeségeket. Még nem láttam olyan nőt, aki képes lett volna érvelni vagy logikusan gondolkodni. Még a diplomás nők többségének is problémája van ezzel, teljesen felesleges velük bármi komolyat is tervezni, addig jó, amíg csendben vannak.

2012. ápr. 13. 13:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!