Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem az a tapasztalatom, hogy nem lehet általános következtetést levonni kinek mi tetszik. Persze lehet mondani, hogy a lányok nagy része tuti hogy vet meg egy sportos izmos férfit ellenben a nők bizonyos része tuti hogy nem igazán van oda a vékonyakért. ! De fontos, ennek ellenére rengeteg nő van aki szereti a szélsőségeket, teszem azt a vékony srácokat vagy épp a kigyúrtakat.
Van akinek kifejezetten a vékony, átlagos külsejű az esete és taszítja mondjuk egy izmos kidolgozott has. Jobban szereti a kis pocakot. Nem viccelek.
Van akinek a medve típus jön be például...
A legfontosabb igazából az hogy te elfogadd önmagadat és magabiztosságot sugározz a nő felé tök mindegy hogy nézel ki. Ha végignézel az utcán nem csak sportos izmos emberek, vagy éppen kőgazdagok mellett látsz bombanőt. A fellépés kisugárzás sokkal fontosabb mint a testalkatod.
Egyébként a sportolás mindenkinek jót tesz egy vékony srácnak is. Én annak a híve vagyok, hogy nem a baromi nagy izmok a lényeg hanem az egy pozítivum hogy látszódik valakin az hogy törődik magával egészséges.
Tudom, egy vékony srác nem tud csak úgy megizmosodni. De teszem azt, eljár futni, szép lába vádlija lesz, az már szexi. Kicsit szálkásabb formásabb teste lehet vékonyan is ha edz hasizomra például.
Mindenki ki tud hozni magából valamit ha már sportról van szó, de továbbra is tartom magam hogy nem a külső a lényeg, hanem a személyiséged kisugárzásod. De a kettő összefügg mert a sport az egészséges életmód az egész lényedre kisugárzásodra hatással lesz. :)
A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad.
Te tuti nő vagy:D
Jaja," kisugárzás, nem lehet általános" blabla..Szokásos női mellébeszélés.
mik ezek az idióta kommentek már megint?
én szeretem, nem vagyok oda a gyurmákért..ez akkora hülyeség, halljátok magatokat egyébként?nem attól függ a dolog h valaki mekkora kigyúrt állat, meg milyen izmai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!