Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szeretitek a vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szeretitek a vékony pasikat?

Figyelt kérdés
lányok

2012. ápr. 13. 11:15
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

81 es:

teljesen igazad van megy a pacsi én is így gondolom! :)

sajnos amit utolsók közt írtál ,hogy anyagi biztonság..ez manapság egyre inkább ígyvan...tökmindegy hogy nézel ki, ha gazdag vagy, lesz barátnőd, feleséged...:/

61 es:

jahhh téll ígyvan.....vizet prédikálnak, és bort isznak...fhhuuu de fura egy agyuk van a nőknek..:/ XD

2012. ápr. 13. 13:16
 32/54 anonim ***** válasza:
Blablabla. A nők szoktak ezzel jönni, ha a pénzéhségüket és felszínességüket akarják magyarázni. Persze, a pénz is. Azért jön össze a nő gazdag férfival, hogy az utódoknak jó legyen, nem is azért, mert szeret a Kanári-szigetekre menni nyaralni és jó cuccokban járni, jajj, hagyjál már:D. ez is a szokásos hülye duma. És egyébként a gazdag ronda férfiakra akkor miért gerjednek a nők, érdekes, ott vhogy nem működnek az ösztönök. Meg gondolom azért dugatják magukat éjjel a diszkóban magas, jóképű férfiakkal,h az utódoknak jó legyne majd:D. A Magyarországon élő nők többsége olyan amilyen, ez tény- Nem az legidegesítőbb, hanem ez a sok álszenteskedés, hazudozás és mellébeszélés,h az ösztönök blabla. Szánalmas.
2012. ápr. 13. 13:19
 33/54 anonim ***** válasza:

igen rengeteg a bla bla bla mint mondtad...

de az ösztönökben van azért valami..., néha jófelé kapcsol..mikor egy tényleg jóképű, izmos, sportos, srácot meglát a csajszi...akkor ott tényleg az ősi dolgok lépnek be...aztán ha ez a pasi egy bmw be szlll be akkor jön a modern ember hülyesége, hogy még gazdag is ahhhwwwww...

hameg egy f astrába...akkor meg mi van?! áhh biztos felesége, családja, komoyl barátnője van, stb...nem is érdekel...:/

2012. ápr. 13. 13:24
 34/54 anonim ***** válasza:
na én ezt nem olvasom tovább, elmondtam a véleményem, de már megint itt lukadunk ki, hogy egymást szidják a nemek..
2012. ápr. 13. 13:24
 35/54 anonim ***** válasza:
Nekem nincs bajom velük, bejön a gizda testalkat is. De azért ők is tudnak tenni azért hogy izmosak legyenek nem kell feltétlen gebének lenni
2012. ápr. 13. 13:25
 36/54 anonim ***** válasza:

Nos kedves 61-es. Nem fogom magamra venni a szánalmazosádat. Nem haragszom rád inkább sajnállak, tiszta szívemből. Mert valószínűleg nagyon nagyon rosszak a személyes tapasztalataid hogy így gondolkozol és általánosítasz. Én nem azt mondtam hogy mindent az ösztönök irányítanak, mert léteznek pénzéhes ri"bancok akik valóban csak saját maguk érdekel senki más.

Mint ahogy férfiben is van olyan, akinek csak az számít, hogy minél több nőt meghúzzon aztán dobja mint a rongyot.

Ez nem hanem EMBER függő. Egymás felé dobálózni, lehet de inkább azt mondom hogy örüljünk annak hogy te is és én is ennél különbek vagyunk és ne alacsonyodjunk le a szinte.

Kívánom neked hogy találj egy rendes hozzád illőt.

2012. ápr. 13. 13:26
 37/54 anonim ***** válasza:
Vagyis a 67 százalékosnak ment bocsi.
2012. ápr. 13. 13:27
 38/54 anonim ***** válasza:

:))) elnéztem a sorokat, első írtam jól neked ment kedves 61.

CSak közben dolgozom :)

2012. ápr. 13. 13:28
 39/54 anonim ***** válasza:

„Nos kedves 61-es. Nem fogom magamra venni a szánalmazosádat. Nem haragszom rád inkább sajnállak, tiszta szívemből. Mert valószínűleg nagyon nagyon rosszak a személyes tapasztalataid hogy így gondolkozol és általánosítasz. Én nem azt mondtam hogy mindent az ösztönök irányítanak, mert léteznek pénzéhes ri"bancok akik valóban csak saját maguk érdekel senki más.

Mint ahogy férfiben is van olyan, akinek csak az számít, hogy minél több nőt meghúzzon aztán dobja mint a rongyot.

Ez nem hanem EMBER függő. Egymás felé dobálózni, lehet de inkább azt mondom hogy örüljünk annak hogy te is és én is ennél különbek vagyunk és ne alacsonyodjunk le a szinte.

Kívánom neked hogy találj egy rendes hozzád illőt.”

Igen, rosszak a tapasztalaid:d. A másik szokásos szöveg. Hol volt általánosítás, te észkombájn?:D. Azt írtam magyar nők TÖBBSÉGE. Hol írtam,h nincs barátnőm, vagy nem volt?:). Látod, erről beszéltem, amikor buta nőkről írtam, csak sablonszöveg, ne általánosíts, sztem azt se tudod, mi az az általánosítás, különben nem írtad volna le.:D. Olvasd végig ezen az oldalon a női hozzászólásokat, 98% ugyanaz, mint amit te írtál, ennyire nem tudtok gondolkodni, azt ismételgetitek, amit mások mondanak:)- Még véletlenül se nézzetek magatokba és gondolkodjatok el, még megárt. Azt meg hagyjuk, h néhány mondatod nyelvtanilag katasztrófa.

2012. ápr. 13. 13:38
 40/54 anonim ***** válasza:

Igen valóban hibákkal írtam mert valójában nem tudtam írni,gyorsan kapkodva kellett. Elnézést érte. Én segíteni akartam neked, mert látom komoly problémáid vannak a nőkkel a gondolkozásoddal. Igazságokat mondasz, mert valóban léteznek olyan nők akiket körülírtál pénzéhes felszínes és félelmetesen ostoba. De te alapvetően arrogáns, sértő hangnemben beszélsz itt érződik hangoztatod is hogy semmibe veszed a nőket. Így hogy szeretnél normális kapcsolatot? Egyenlő partnert? Vagy nem azt szeretnél? Hidd el rengeteg normális csaj van odakinn de amíg a gondolkozásodon a kommunikációdon a nőkkel nem változtatsz, nem fogsz találkozni egyikkel sem. És próbáld meg megtanulni tisztelni a nőket mert amíg ez nem megy nem fogsz egyről a kettőre jutni. Általánosításról ha jól rémlik te írtál olyasmit hogy a nők nem képesek értelmesen gondolkodni stb stb.. ez szerinted nem sértő? Mondjuk a diplomás nőket nézve akik lehet 20x okosabbak nálad? Nem biztos mielőtt belekötnél ebbe is de lehetséges.

Kicsit gondolkozz el.

2012. ápr. 13. 13:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!