Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Sztem egy ember írta,h nem volt még barátnője, te meg többes számot használsz, ja a szokásos női sértegetés, hiszti, igen, már megszoktuk. Miért van az,h a nők 98%-ának nem megy szövegértés, érvelés és csak sértegetni tudnak és megsértődni? Ja igen a mi agyunk borult el, mintha te írnál alpári stílusban. Na igen, a nők nem az eszükről és logikájukról híresek."
nem tudom már, hány százalékos írta ezt, de:
nem ez az első ilyen kérdés, ha észrevetted volna... :) és a többi ilyenhez is rengeteg pasi ír, hogy neki azért nincs csaja mert vékony meg stb... ez mind csak kifogás.
nem hiszem, hogy alpári stílusban írtam volna amúgy :) egyszerűen leírtam a véleményem, ennyi. :D
Alacsony, vékony pasik nem kellenek senkinek sem.
Ha magas vagy, izmos vagy gazdag lehet nőd, de ha alacsony és vékony, akkor a kutyának sem kellesz sajnos.
Tapasztalom.
Hiába vagyok rendes, kedves, értelmes, megértő, segítőkész a nők sosem fognak belém szeretni ezen tulajdonságaim ellenére sem, mert alacsony vagyok.
Hát... Attól függ mennyire vékony. Én odavagyok nagyon a nyurga, átlagnál vékonykább fiúkért. DE az alapfeltétel, hogy legyen minimum 5 centivel magasabb nálam, de inkább 10-el, mert szeretek magassarkút hordani (172 centi vagyok kb), valamint legyen azért férfi mellettem, szóval legyen láthatóan nagyobb darab (ez azért nem nehéz, mert elég vékony vagyok, max. 50 kiló), legyen szélesebb válla...stb.
A 180-185 cm körüli magasságú fiúk közül eddigi tapasztalanaim szerint a 60 és 70 kiló közöttiek a legbejövősebbek. Szóval az eléggé vékonyak.
Viszont mindennek van határa. Volt egy olyan barátom, aki kevesebb volt kilóra, mint én. Undorítóan nézett ki (nem a külsőre mentem...gondoltam majd megszeretem), és rettentően gyenge is volt minden téren. Szex közben pl annyira nyomtak a csontjai, hogy több napig fájtam utána, valamint lovagolni lehetetlen volt rajta. Nem is éreztem jól magam mellette, mert az átlagnál sokkal vékonyabb testem húsosnak, és nagydarabnak éreztem, amiben ő is megerősített.
Azóta sokkal jobban megnézem, hogy kivel kezdek, és ha 10 centivel magasabb a srác nálam, akkor ezzel arányosan körözzön is le 10-15 kilóval minimum. És még az is bőven a vékony kategória.
én szeretem a vékony pasikat!
nekem az izmosak kevésbé tetszenek. :)
A válaszíró 74%-ban hasznos válaszokat ad.
Azt meg megszoktam,h a mai nők új baromsága az,h legyen a férfi 10 cm-rel magasabb, mert évente egyszer felvesztek magassarkút akkor blabla. De legyen 185 magas, 60-70 és széles vállú ?:D Azt hogy csinálja? Istenem, ha a butaság fájna..Egyébként te egy vékony, átlagnál kicsit magasabb nő, átlagos nő vagy. Ehhez képest elvárod,h a pasi legyen átlagnál jóval magasabb, és széles vállú is. Na, erre írtam már vhol, h a nők többségének igényei olyan szinten elszálltak,h az hihetetlen. Ha átlagos kinézetű vagy, akkor milyen jogon várod el,h sportos, magas legyen a pasi ?:D. Nézzetek már magatokba, mert szánalmas amit műveltek, majd ha magas, formás, sportos nők lesztek, akkor gyertek ilyenekkel, h legyen sportos, magas, széles vállú stb. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!