Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti kimondottan csak a vékony lányokat szeretitek?
Nem a fiúk nem kimondottan a vékony lányokat szeretik. BIZONYOS férfiak igen, de ebből szerintem ne általánosíts.
Az én barátnőm is hasonló adottságokkal rendelkezik, és imádom. Minden procikáját.
aha mást észre se veszünk 1 fiú sem , ha 40 kg fölött van valaki akkor .... az kész
még csak le sem állok vele beszélgetni , nem tudom hogy gondoltad ezt a kérdést , te is tudhatnád hogy csak az anorexiás lányokat szeretjük
ha az utcán végigmész biztos vagyok benne hogy csak vékony lányokat látsz pasik mellett , akkor meg se kéne kérdezni
Nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Összetörném őket főleg munka után. A piszka fa csajok sose voltak az esetteim.
Azért őszintén, a fiúk valóban sovány, de formás lányokat szeretnének. Az élet azonban nem az álmok valóra válása. Ha megismernek egy lányt, alakjától függetlenül szeretik meg. Persze azért vannak határok.
Úgy, hogy ne vedd komolyan a "szívatást" Ezt illő a fiuknak egymás között mondani.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!