Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti kimondottan csak a vékony lányokat szeretitek?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy manapság a legvékonyabb lányokat mondják "jó csajnak", nem számít az ha nincs melle meg feneke, olyan mint egy piszkafa. Meg minden tini ilyen vékony akar lenni. És hova lettek a nőies nők? Pl.: én 170/66 kg vagyok szóval nem vagyok bálna, de vékony se, és van egy két hülye gyerek az osztályól hogy megszól hogy dagadt vagyok-.-" a csípőm széles az tény, de a többi teljesen normális, mellem is van, derekam vékonyabb. Szóval ti már nem is szeretitek az olyan lányokat akik egy kicsit húsosabbak vagy van mit fogni rajtuk?2011. máj. 11. 16:28
11/12 anonim válasza:
például volt egy srác akiről azt hittem soha nem lehet az enyém mert egy csomó csinos vékony szép lány volt körülötte:)://aztán egyszer csak azt vettem észre,hogy folyamatosan engem néz..azt hittem csak megbámul mert nem vagyok az a vékony fajta lány:)ezek után odajött hozzám beszélgetett velem elkérte a telefonszámom majd randiztunk:)nekem ezzel egy álom vált valóraa:)a fiúk nem csak a vékony lányokat szeretik:)
12/12 anonim válasza:
nem feltétlenül, én nekem pl nm jönnek be a túl vékony lányok, nekem az inkább teltebb nők jönnek be, akik nem vékonyak de nem is túl kövérek, az én exbarátnőm pl eléggé kövér volt, és nagyon szerettem...:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!