Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan nagy mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy mindenki számára az elvárás?

Figyelt kérdés

Csoda, hogy így nem hal ki az emberiség. Egyre több az ostoba.

A fiúknak az az elvárásuk, hogy csaj legyen bombázó, topmodell és úgy öltözzön, mint kurvä meg legyen rajta 50 tonna smink. Pedig a lányok lehetnek enélkül is szépek. Sőt. Sok van, ki nekem így bejön.

A lányoknak meg az az elvárásuk, hogy a srác legyen egy fäszi, mint a Brad Pitt, zselés haj, borotvált testű, férfi létére egy gramm szőr sincs rajta, metroszexes. Aki hosszú hajú vagy egy kicsit szőrös és csak egy kicsit férfiasabb, akkor labdába se rúghat.

Egyenlőre ezt most a 16-19 éves korosztálynál látom. Én 22 vagyok és senkinél sem rúghatok labdába. Vajon melyik korosztály az, amelyik máshogy gondolkodik és nem olyan nagyok az elvárásai? Mikor lesz az, hogy az átlagos embereknek is lesz esélyük a boldogsághoz? Talán egy idő után nekem és a hozzám hasonlóknak eljön az ideje?

2012. febr. 24. 18:04
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Komolyan nem éreztek ellentmondást? Ha minden második pasi egyedül van, akkor szerintetek azoknak lányoknak honnan a francból van Zac Efron kinézetű pasija?
2012. febr. 24. 21:11
 32/51 anonim ***** válasza:
21:11 onnan, hogy egy ilyen kaliberű pasinak van sok nője, a férfiak legjobb 10%-a kapja meg az összes nőt mert a nők annyira válogatósak, hogy nekik csak ők jönnek be, a maradék 90% prostihoz jár mert nem kell senkinek sem mert nem tökéletesek, így a nők 95% van együtt a férfiak 10%-ával a férfiak 90%-a és a nők 5%-a szingli.Érted már?
2012. febr. 24. 21:44
 33/51 anonim ***** válasza:

Az elméleted szerint gyakorlatilag a nők java része szeretői kapcsolatban van. Baromság :)

Vannak normális házasságok és rengeteg normális kapcsolat.

Elhiszem, hogy sok lány erre ad, főleg ebben a korban, de azért ne túlozzunk már..

2012. febr. 24. 21:45
 34/51 anonim ***** válasza:
21:45 pedig így van, és inkább így vannak mert így osztoznak több nővel egy pasin aki jól néz ki, inkább minthogy legyen egy pasijuk aki szereti csak őket, de nem néz ki túl jól.Ezek vagytok ti nők.
2012. febr. 24. 21:54
 35/51 anonim ***** válasza:

:D

Hát, ha neked jó, hogy ezt hiszed, hajrá :) Én nem vitatkozom ilyen hülyeségen.

2012. febr. 24. 21:57
 36/51 anonim ***** válasza:
Ez az igazság.Kár, pedig szívesen vitatkoztam volna:(
2012. febr. 24. 22:08
 37/51 anonim ***** válasza:

Ugyan el ne bőgd már magad. :)

Imádok vitatkozni, ha annak van értelme, de ez úgy hülyeség, ahogyan van.

Akkor a körülöttem lévő nők legalább felének ilyen kapcsolata kellene legyen, márpedig én elég sok nőt ismerek, és hihetetlen, de mind boldog kapcsolatban él, egyetlen pasival, és én sem voltam soha szerető, és soha nem osztoztam senkivel.

2012. febr. 24. 22:10
 38/51 anonim ***** válasza:
22:10 akkor vitatkozzunk valamiről, a nőknek vagy a pasiknak könnyebb társat találni, pl erről:)
2012. febr. 24. 22:12
 39/51 anonim ***** válasza:
Ez faragatlanság lenne a kérdezővel szemben :)Szóval ezt most kihagyom, majd összefutunk valami másik véleménykifejtős kérdésnél, ahol majd nem egyeznek a meglátásaink :)
2012. febr. 24. 22:13
 40/51 anonim ***** válasza:
a legtöbb nő tényleg szeretői kapcsolatban van, mert ilyen Zac Efronok kellenek nekik. Mival az ilyen típusú jó pasik már szinte mind elkaltak, így ezek a nők akik nem akarják beérni kevesebbel, tesznek egy görbe kitérőt és ráhajtanak ezekre a párkapcsolatban vagy házasságban élő pasikra és bevállalják azt, hogy megosztoznak más nőkkel ezen a pasin, csak azért, hogy nekik is jusson egy kis rész az ilyen csúcs pasikból. Erre sok példám is van az ismerős lányok körében.
2012. febr. 24. 22:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!