Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elvárás nálatok hogy a barátotok fizessen az esetek többségében? Randizásnál úgy a normális nem ha a fiú fizet bármi is az nem? Vagy mindenki magának?
Dehogyis.Nekem a randifilozófiám,pedig csaj vagyok,hogy első randin fizessen,persze ha nem olyan vészesen nagy összegekről van szó.Pl ha Vidámparkba megy valaki először,azért 4 ezres belépőt ne fizesse a pasi. :D
Szóval az első piákat,kaját,fagyit vagy ami jön,az jó ha a srác fizeti..második randin már azért felajánálom hogy fizetek én is valamit,általában a srác nemet mond rá. :) Viszont a harmadiknál már én hívom meg mondjuk kajálni valahova vagy fagyizni.Az gáz ha anyagilag leterheled a srácot.
18/L
Barátomnál nem elvárás egyáltalán, inkább a fele-fele híve vagyok, vagy pl italok esetében mindenki fizeti a saját fogyasztását.
Randizáskor már kicsit más, ha a fiú hívott meg valahova, hogy ott randizzunk, akkor szerintem illik legalább az első körben meghívnia valamire, de csak 1 valamire. Utána ha a lány még inni akar valamit, akkor már szerintem magának kell fizetnie. De az se elképzelhetetlen, hogy eleve mindenki a sajátját fizeti, mondjuk ez inkább a helyzettől függ, mert ugye ha olyan a randi, hogy egyértelműen a srác akarja jobban (pl hetek óta próbálja összehozni a randit), akkor jóhogy ő fizet, de ha közösen megbeszélték, hogy akkor most itt és itt talizunk, akkor meg mindenki fizeti magának.
Kapcsolat alatt egyszer egyszer szép gesztus meghívni a lányt, hogy egy kicsit olya legyen, mintha még csak randizhgatnának, de az esetek többségében legyen egyenlőség.
én a mindenki magának verziót szeretem a legjobban, nem szeretem lekötelezettnek érezni magam... de ha nagyon ragaszkodik a fizetéshez, akkor is csak úgy megyek bele, hogyha legközelebb akkor én adhatom vissza, tehát akkor én fizetek neki
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!