Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MI a legjobb módszer rá hogy találj egy normális barátnőt?
nekem 3 mód vált be:
1, ismerkedés suliban, pl alattad lévő évfolyamról, ez még egyetemen is jól működött! :) Az is bevált hogy korrepetáltam csajokat, volt aki szépen meghálálta a segítséget ;-)
2, ismerkedés haverok nő ismerőseivel > ez talán a legkönnyebb
3, Volt egy csaj akivel egy klubban ismerkedtem meg. ez azért jó mert fix h van közös téma. lásd anime con, startrek klubb, olvasókör, nyelvápoló kör, töri szakkör, akármi, bármi
igazából bárhol lehet ismerkedni csak egyrészt ne a külső legyen az első mert akkor csak pícsákat találsz, másrészt merj ismerkedni. ÉS ismerkedj sokat, a nagy számok törvénye alapján minél több nővel ismerkedsz annál nagyobb a % esély hogy találsz neked valót.
Ha jó értem, akkor te egy nagy 10(-en) éves vagy.
Eljártam több társaságba és beszélgettem lányokkal. Akit meg csak facebook-on találtam meg, annak ott írtam. De aztán személyesen is találkoztunk.
Minél több lányt ismersz, annál lazább leszel köztük és annál jobban fognak kedvelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!