Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan nagy mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy mindenki számára az elvárás?

Figyelt kérdés

Csoda, hogy így nem hal ki az emberiség. Egyre több az ostoba.

A fiúknak az az elvárásuk, hogy csaj legyen bombázó, topmodell és úgy öltözzön, mint kurvä meg legyen rajta 50 tonna smink. Pedig a lányok lehetnek enélkül is szépek. Sőt. Sok van, ki nekem így bejön.

A lányoknak meg az az elvárásuk, hogy a srác legyen egy fäszi, mint a Brad Pitt, zselés haj, borotvált testű, férfi létére egy gramm szőr sincs rajta, metroszexes. Aki hosszú hajú vagy egy kicsit szőrös és csak egy kicsit férfiasabb, akkor labdába se rúghat.

Egyenlőre ezt most a 16-19 éves korosztálynál látom. Én 22 vagyok és senkinél sem rúghatok labdába. Vajon melyik korosztály az, amelyik máshogy gondolkodik és nem olyan nagyok az elvárásai? Mikor lesz az, hogy az átlagos embereknek is lesz esélyük a boldogsághoz? Talán egy idő után nekem és a hozzám hasonlóknak eljön az ideje?

2012. febr. 24. 18:04
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
Fúj...
2012. febr. 24. 18:20
 12/51 anonim ***** válasza:
Azt már én is észrevettem, hogy az ide írkáló hölgyemények jó része, azt mondja, neki nem kell az izmos jóképű pasi. Csak valahogy mikor az ilyesmi átlag lányhoz megyek oda, akikről feltételezem, hogy ilyen gyakori kérdés-es faj az a lány is, hogy nem kell neki a jó pasi, akkor mindig kopp a vége. Mert a végén kiderül legtöbbször, hogy neki is ez a C ronaldo féle típus jön be. Van aki bevallja ésvan aki nem vallja be (a letöbb itt gykn szereplő lány), de nekik is mind az a típus jön be, kevés csak a kivétel.
2012. febr. 24. 18:22
 13/51 anonim ***** válasza:
Én örülök, hogy kivétel vagyok :) Több marad nekem, a többiek hadd marakodjanak a csupasztestűeken :D
2012. febr. 24. 18:23
 14/51 anonim ***** válasza:
Lehet itt fújozni, mert örülnék ha az a fúj az ilyen pasira igaz lenne és tényleg így gondolnátok. De 41 nem leges válasz után amit a lányoktól kaptam és mind az ilyesmi pasikkal akartak összejönni ( [link] akkor a sját bőrén tanulja meg az ember az igazságot, ami nagyon tud fájni.
2012. febr. 24. 18:24
 15/51 anonim ***** válasza:
Igen, te olyanokat fogtál ki, akiknek ez az etalon, vagy épp más volt a bajuk veled, de az emberek nem egyformák, még te is találkozhatsz olyannal, akinek tetszel.
2012. febr. 24. 18:26
 16/51 anonim ***** válasza:
12%
el kell menni kurv ázni
2012. febr. 24. 18:26
 17/51 anonim ***** válasza:

Ha már képeknél tartunk:

[link]

Na, ő már valami :)

2012. febr. 24. 18:27
 18/51 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem tesznek érte semmit és azt hiszik, hogy ez a típusú szépfiú jár nekik. Ha királylány lenne, vagy elnök lánya és gyönyörű lenne, akkor megérteném, de átlag lány szerintem igenis átlagos külsejű pasit akarjon magának. Csak az a baj, hogy az átlag csinos lány megteheti, hogy a jópasit is megszrzi magának, mert a punc.nak tényleg varázsa van és a legtöbb jobb pasit is simán elbolondítja. De az átlag pasi csak ritkán tud szép lánnyal összejönni, mert fordítva ez már nem igaz, hogy a pénisznek varázsa van.
2012. febr. 24. 18:28
 19/51 anonim ***** válasza:

17. válaszoló!

Nem mondtál újat, tudjuk, hogy ez a típus is ugyanúgy bejön a lányoknak, George Clooney is egy sármőr, ezzel nem döntöttél meg egyetemes rendet.

2012. febr. 24. 18:29
 20/51 anonim ***** válasza:
Utolsó és szerinted ki az, aki megszabja, hogy mi az az átlag? Vagy szerinted a vagyoni helyzet vagy a társadalmi státusz jogosít fel arra, hogy ténylegesen azzal légy, akire vágysz, akit magadnak álmodtál meg, nem pedig olyannal, akivel soha az életben nem leszel boldog, mert csak ő jutott, de egyetlen pillanatig sem vágytál rá.
2012. febr. 24. 18:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!