Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért olyan nagy mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy mindenki számára az elvárás?

Figyelt kérdés

Csoda, hogy így nem hal ki az emberiség. Egyre több az ostoba.

A fiúknak az az elvárásuk, hogy csaj legyen bombázó, topmodell és úgy öltözzön, mint kurvä meg legyen rajta 50 tonna smink. Pedig a lányok lehetnek enélkül is szépek. Sőt. Sok van, ki nekem így bejön.

A lányoknak meg az az elvárásuk, hogy a srác legyen egy fäszi, mint a Brad Pitt, zselés haj, borotvált testű, férfi létére egy gramm szőr sincs rajta, metroszexes. Aki hosszú hajú vagy egy kicsit szőrös és csak egy kicsit férfiasabb, akkor labdába se rúghat.

Egyenlőre ezt most a 16-19 éves korosztálynál látom. Én 22 vagyok és senkinél sem rúghatok labdába. Vajon melyik korosztály az, amelyik máshogy gondolkodik és nem olyan nagyok az elvárásai? Mikor lesz az, hogy az átlagos embereknek is lesz esélyük a boldogsághoz? Talán egy idő után nekem és a hozzám hasonlóknak eljön az ideje?

2012. febr. 24. 18:04
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:

Nem, George Clooney a nőknek jön be.

A példa kedvéért hoztam, ő nem zselézett, nem vasalthajú, nem metroszexuális, én a mellkasa sem virít csupaszon a címlapokon.

2012. febr. 24. 18:30
 22/51 anonim ***** válasza:
ez azért van mert kb tizedannyi szexuális vággyal rendelkező nő van mint pasi és az utolsó szakadt kurvȧra is 10 faѕz jut.
2012. febr. 24. 18:31
 23/51 anonim ***** válasza:
*és
2012. febr. 24. 18:31
 24/51 anonim ***** válasza:

Nekem nem kell bombázó, és amúgy nálam a bombázós sem 50 tonna sminkben meg ribis göncökben nyilvánul meg. Legyen egy szép arcú, nőies, normális alkatú, természetesen csinos lány. Ennyi.

Amúgy már előttem leírták, hogy média. Mindenféle gyökér valóságshow meg celebműsor meg hülye tinimagazinok befolyásolják a képlékeny személyiségű fiatalokat.

2012. febr. 24. 18:35
 25/51 anonim ***** válasza:
Hogyan befolyásolják és milyen célból? Hogy ne zabálj és sportolj?
2012. febr. 24. 18:40
 26/51 anonim ***** válasza:

Ez mekkora h*lyeség már bocsánat :) Eleve azzal kezded hogy a fiúknak mekkora elvárásai vannak akkor beszéljünk a mai 14-18 éves lányokról akik mindennap más pasival smárolnak részegre isszák magukat nah meg plázacicáskodnak persze van kivétel mindig de sajna egyre jobban kezd elfajulni a dolog ( Én így látom és nem hiszem hogy erről mi "FÉRFIAK" tehetünk)

Másrészt 16-19 sőt a 14-16 éves korosztály-nak is vagy a tapló tajparaszt keménygyerekek vagy a vasalthajú b*zik jönnek meg ... És ez eléggé agasztó szerintem

Aztán kérdezem kérdező ha lenne egy olyan csávó aki neked nem jön be külsőleg de úgy igazán ahoz hozzá menné ismerkedni ? Vagy mit vársz ? Az megint más ha nem egy szép lány és én már ismerem és tudom hogy eltudnék vele élni de ha ismerem is és iszonyatosan nem jön be és összejönnék az milyen kapcsolat hogy nem vonzódom a páromhoz vagy esetleg undorodom tőle ? Igaz jobb egy életet kamu kapcsolattal leélni az egyik félről

Mint nekem "FÉRFINAK" lényegében 3 elvárásom van egy lánynál

- Szép legyen számomra(mer ugye ez is nézés kérdése)

- Rendes legyen(Tehát legyen véleménye okos lehessen beszélni vele stb.)

- Ne legyen mai részeg bulip*csa

Nem hiszem hogy ez kva sok elvárás :)

Én így látom a dolgokat és teljesen felvagyok háborodva amit néha irkáltok

Ugyanúgy mind2 nem hibás ezen kár is vitatkozni de mind2-ben vannak kivételek ...

2012. febr. 24. 18:46
 27/51 anonim ***** válasza:

Nem tudom ti hol éltek, de én átlag magas vagyok, vékony, kevés szőr van rajtam( szerencsére) és ha lemegyek egy diszkóba ragadnak rám a csajok, persze csak ha jó kedvem van és mosolygok:)

Egy csaj meg is mondta a tutit nekem : " nem kell, hogy christiano kuki legyél meg bred f*sz, te így vagy jó"

Ennyi:D

2012. febr. 24. 19:12
 28/51 anonim ***** válasza:
Gondolom utolsó így a leírtakból kicsit sem lehet SP beütésed :)
2012. febr. 24. 19:17
 29/51 anonim ***** válasza:
Én nem csodálkozom, hogy ha mondom a lányoknak, hogy küldjenek már el nekem egy átlag pasiról képet, akkor küldenek egy Zac Efronosat. Ha ott kezdődik az átlag, akkor sajnos nem csoda, hogy minden 2. pasi egyedül van és forver alone szindrómában szenved.
2012. febr. 24. 19:24
 30/51 anonim ***** válasza:
na , a dizsiben engem se sok p1na ugat meg, de ha bemegyek egy blues kocsmába vagy hasonló :D
2012. febr. 24. 19:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!