Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni hallássérült fiúkkal?
haha. nem vicces :P
Nekem olyan pasi kell, aki még kisgyerek korában elveszítette a hallását. Jelekkel komunikál, meg tud szájról olvasni, meg az se árt ha tud beszélni ( mielőtt megint jöttök a hülyeségekkel, ez alatt azt értem, hogy gyerekkorukba járatták beszédterápiára a szülei)
1 A 2. mondatomat nem viccből írtam,am meg fogadjunk Te játszol vmi ütőhangszeren. :P
2 Micsoda véletlen,kiskoromban jártam lokopédushoz.
3 Hogy vmi reményem is legyen a zöld pacsira.... A helyedben elmennék kórházba,fülészetre,és ott finoman megérdeklődném hogy hol találhatnék ilyen speciális iskolát.Ha megmondják onnantól már gyerekjáték,ha elég nagy az akarat erőd.
Találtam az interneten több hallássérült iskolát is. De eléggé kínosnak érezném, egyedüli hallóként bemenni oda, hogy hellószia jöttem ismerkedni. Ez egy kicsit gáz Egyáltalán mit adjak be, hogy mit keresek én ott?...
Nem játszok ütő hangszeren, miből gondoltad hogy igen?
Az ütőhangszeres témát azért gondoltam,mert egy jó hallónak az agyára menne. :D (poénak szántam ;)
Am meg hogy hogy indíts egy ilyen helyen?Ha tudnám hogy mit tanulsz akkor könnyebben tudnék tanácsot adni.Mert akkor abból kifolyólag találhatnál vmi ürügyet.
Pl. bemész megkeresed az igazgatót,és mondod hogy egy bizonyos személynek keresel iskolát,aki speciális oktatást igényel.Beszélgetsz az igazgatóval,vagy az illetékessel egy picit.Majd mondod neki hogy szeretnél szétnézni,ismerkedni a társosággal,mert kíváncsi vagy hogy mennyire kedvesek itt az emberek.Örömmel visz majd le közéjük. ;)Szépen ott ragadsz egy pár órára,ami bőven elég ahhoz hogy vmelyik srác elhívjon randira(ha flörtölgetsz is).Vmelyik suliban biztos lesz olyan fiú akivel kölcsönös lesz a szimpátia. :) Remélem segítettem... Na Én meg hangosabbra veszem a tv t,mert halknak érzem. xD
Azt mondod ehhez gyáva vagy... Ehhez annyit hozzá fűzök ha megpróbálod (ha sikerül,ha nem) sokat fejlődik az egód.Legközelebb bátrabb leszel másban is.Tapasztalat..
Amúgy ebben a témában a szakmád is előnyödre válik,legalábbis úgy tippelem.A parkfenntartás a gyakorlatban mit is takar?
Ha tavaszig tudsz várni,ami pár hét múlva itt van.Akkor épp a házi feladatodhoz keresel helyszínt,és örülnél ha beengednének a suli kertjébe ....(bár az előző hatékonyabb lenne).Amúgy ha megfogadsz egy tanácsot,csak olyan sráccal kezdjél aki feldolgozta a rokkantságát(pl. tud önfeletten nevetni),mert ha depressziós akkor a harmónikus kapcsolatnak lőttek.
Azért bírom,hogy itt írogatok Neked,közben meghoztad egy filmhez a kedvemet,ami a témával kapcsolatos,és pont meg is van. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!