Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni hallássérült fiúkkal?
Figyelt kérdés
Ilyen netes közösségi oldalakra, vagy klubokra gondolok ahova fiatal (15-25) fiúk szoktak feljárkálni beszélgetni/ismerkedni.2012. febr. 14. 20:15
11/35 A kérdező kommentje:
Örülnék ha privátban elküldenéd az elérhetőségét (: Kiváncsi vagyok rá. Ha komolyabb nem is jöhet össze, mert nem jövünk be egymásnak, barátkozni is szívesen barátkoznék vele. és nem szivatni akarom. Sose szívatnék embereket, főleg nem olyanokat akik nem szolgáltak rá.
2012. febr. 14. 20:36
13/35 A kérdező kommentje:
18
2012. febr. 14. 20:43
14/35 anonim válasza:
és miért pont hallássérült? féllábú nem jó?
15/35 anonim válasza:
Ő olyan 26-7 éves, nem baj ez? :O
16/35 A kérdező kommentje:
A kor csak egy szám. Úgyis minden abban dől el, hogy megvan-e a vonzalom, vagy hogy megértjük-e egymást.
Mint előbb is írtam, nem tudom miért pont hallássérült fiút szeretnék. Lehet túl sok "Elcserélt lányok" sorozatot néztem. Abban is a hallássérült srác, Emett, annyira értékes volt, és annyira jól megértették egymást a barátnőjével, aki szintén halló volt. Én is ilyen kapcsolatra vágyom.
2012. febr. 14. 20:48
17/35 anonim válasza:
ok, nem vagy hallássérült, de tényleg úgy gondolom, mint ahogy írtam.
18/35 anonim válasza:
Hát én nem tudom, szerintem a valóság azért kicsit más, bár az kétségtelen h facebookon elég jól megértenétek egymást :D
Még gondolkozok kicsit ha nem baj, bár nem látok semmi rosszat abban h megadjam.
19/35 A kérdező kommentje:
Jólvan, én örülnék neki, ha megadnád de a te döntésed (: Majd várom a pm-ed. Közbe azért ha tudok ilyen közösségi protálokat, ahol lehet ismerkedni ilyen fiúkkal leírhatnátok!!!
2012. febr. 14. 21:02
20/35 anonim válasza:
Még ha néma srácot keresnél,aki nem fáraszt le a hülyeségeivel,azt még megérteném. :D Am azt mondta az orvosom hogy ha így folytatom az életvitelemet akkor egyszer még megsüketülök.Ez mennyire szimpatikus? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!