Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A második randin is mindent a fiú kell fizessen?
18-as: ott a pont!
A randin mindenképpen a férfi fizet, mert ez egy gesztus a nő felé. Egy férfinek ne legyen már probléma meghívni valamire a nőt. A későbbiekben, ha már tényleg egy párt alkotnak, és közös kasszán vannak, akkor lehet fele-fele, de addig mutassa meg a férfi, hogy nem pénztárcához méri a kapcsolatait.
És ha érveket akarsz....
"A helyzet az, hogy a nemi megkülönböztetés egy pozíció megpályázásánál számokban is jól mérhető.
A felvételi adatok a nemek tükrében csaknem 20 százalékra tehetőek a férfiak javára, vagyis ugyanabban a pozícióban ez a szokásos mérték. A felsővezetői munkakörök betöltése esetében a fentírt 20 százalék majdnem nulla, azaz egy igazgatói beosztásban már nincs jelentős megkülönböztetés. A pozíciókban lefelé haladva azonban egyenes arányban nőnek a különbségek. Osztályvezetőknél 15-20, csoportvezetőknél 25-35, beosztottaknál már 35-40 százalékos bérdifferencia mutatható ki, ugyanabban a pozícióban."
nem kell az első randin se a fiúnak fizetni mindent.
Fiúnak illik felajánlani, lánynak illik visszautasítani
Mikor aktívan randiztam, akkor volt olyan, hogy hétköznap 3 randim volt, hétvégén pedig mentem a társaságomba. Tehát gyakorlatilag 4 randi-szerű eseményem volt egy héten.
Volt olyan randim, ahol a lány javasolta, hogy menjünk valahová... Ha minden alkalommal annyit kellett volna fizetnem, akkor kb. egy minimál bér ment volna el csak csajozásra. Netes társkeresésnél az első 2-3 randinál még párhuzamosan vannak más lányok is a célkeresztben. A kommentelő harcos feministák meg vannak győződve róla, hogy az első randin már fülig szerelmes beléjük a srác.
Ha már kapcsolatban vagyunk, akkor elosztjuk a költségeket.
Eddig minden randin én fizettem. Viszont legkésőbb a 2. randin minden lány felajánlotta, hogy fizetne.
Ha a 3. randin sem akar fizetni vagy nem vesz/hoz semmit, akkor dobd a csajt! Csak ingyen szórakozást akar.
Ne számolgasd az aprót! Az nagyságrendi különbséget úgyis látni fogod.
Amúgy nem értem, csak nálam jön elő, hogy szólok menjen felesbe?
22/L
Sziasztok
Szerintem az az igazi, ha természetes medrében halad a történet. Elejen erre még gondolni sem szabad hogy ki mit fizet. Ha nem érzel önzetlenséget eleinte a lány felé, akkor ott bajok vannak. Nem halsz bele ha eleinte te fizetsz. Ha ez huzamosabb ideig így megy, az viszont már baj. Igen a lány is vállaljon át , és fiuknak is jól esik ha rád ír a barátnőd, "mit csinálsz? van kedved sétálni egyet? iszunk egy kólát, vagy fagyizunk egyet.
És elő áll hogy most ő fizet. Ez azt jelenti hogy igenis fontos vagy számára, és működik a kölcsönösség. Ha ez nincs idővel meg, akkor nem sokat ér az a kapcsolat, előbb utóbb úgyis fájni fog annak , aki úgy érzi állandóan csak "ő"..
És igen, én nem ilyedek meg a mosogatástól ha látom a másik fáradt, vagy mit tudom én fáj a keze mert megvágta, önként észreveszem és felkínálom neki. Vagy segítek a takarításban hogy hamarabb végére érjünk, és utána tudjunk pl sétálni egy jót a szép időben. Szerintem így működik jól egy kapsolat. Oda figyelünk egymásra ha az a valaki fontos nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!