Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A második randin is mindent a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A második randin is mindent a fiú kell fizessen?

Figyelt kérdés
Az elsőn megértem, de a másodikon és azt követő többi randin is a fiú kötelessége, hogy álljon minden költséget? Egy italt lehet fizetni nem arról van szó, de ha moziba viszem, vagy vacsorázni megyünk akkor én kell megvegyek mindent, jegyet, pattogatott kukoricát, kaját, kolát stb?
2012. febr. 11. 21:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
66%

18-as: ott a pont!

A randin mindenképpen a férfi fizet, mert ez egy gesztus a nő felé. Egy férfinek ne legyen már probléma meghívni valamire a nőt. A későbbiekben, ha már tényleg egy párt alkotnak, és közös kasszán vannak, akkor lehet fele-fele, de addig mutassa meg a férfi, hogy nem pénztárcához méri a kapcsolatait.

És ha érveket akarsz....

"A helyzet az, hogy a nemi megkülönböztetés egy pozíció megpályázásánál számokban is jól mérhető.

A felvételi adatok a nemek tükrében csaknem 20 százalékra tehetőek a férfiak javára, vagyis ugyanabban a pozícióban ez a szokásos mérték. A felsővezetői munkakörök betöltése esetében a fentírt 20 százalék majdnem nulla, azaz egy igazgatói beosztásban már nincs jelentős megkülönböztetés. A pozíciókban lefelé haladva azonban egyenes arányban nőnek a különbségek. Osztályvezetőknél 15-20, csoportvezetőknél 25-35, beosztottaknál már 35-40 százalékos bérdifferencia mutatható ki, ugyanabban a pozícióban."

2012. febr. 12. 00:17
 22/29 anonim ***** válasza:
44%

nem kell az első randin se a fiúnak fizetni mindent.

Fiúnak illik felajánlani, lánynak illik visszautasítani

2012. febr. 12. 00:24
 23/29 anonim ***** válasza:
50%

Mikor aktívan randiztam, akkor volt olyan, hogy hétköznap 3 randim volt, hétvégén pedig mentem a társaságomba. Tehát gyakorlatilag 4 randi-szerű eseményem volt egy héten.

Volt olyan randim, ahol a lány javasolta, hogy menjünk valahová... Ha minden alkalommal annyit kellett volna fizetnem, akkor kb. egy minimál bér ment volna el csak csajozásra. Netes társkeresésnél az első 2-3 randinál még párhuzamosan vannak más lányok is a célkeresztben. A kommentelő harcos feministák meg vannak győződve róla, hogy az első randin már fülig szerelmes beléjük a srác.

Ha már kapcsolatban vagyunk, akkor elosztjuk a költségeket.

Eddig minden randin én fizettem. Viszont legkésőbb a 2. randin minden lány felajánlotta, hogy fizetne.

Ha a 3. randin sem akar fizetni vagy nem vesz/hoz semmit, akkor dobd a csajt! Csak ingyen szórakozást akar.

Ne számolgasd az aprót! Az nagyságrendi különbséget úgyis látni fogod.

2012. febr. 12. 01:09
 24/29 anonim ***** válasza:
36%
Sztem ha a 2. randin nem fizetsz a lány helyett, az egy kiváló teszt arra, h pénzéhes ribanccal van-e dolgod. Ha rossz néven veszi, akkor a teszt eredménye pozitív, és nem érdemes rá több pénzt és időt pazarolni.
2012. febr. 12. 09:00
 25/29 anonim ***** válasza:
40%

Amúgy nem értem, csak nálam jön elő, hogy szólok menjen felesbe?

22/L

2012. febr. 12. 09:30
 26/29 anonim ***** válasza:
22%
Nem csak nállad. De te már a második randin ajánlgatod komoly szándékkal?? Sztem egy fix kapcsolatban természetes a felezés, na de az elején....
2012. febr. 12. 09:33
 27/29 anonim ***** válasza:
25%
Már az elsőn se kellene mindent a fiúnak állni. Ha ez amitt "kidob" a csaj akkor örölök hogy időben megszabadultam tőle.
2012. febr. 12. 11:21
 28/29 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Szerintem az az igazi, ha természetes medrében halad a történet. Elejen erre még gondolni sem szabad hogy ki mit fizet. Ha nem érzel önzetlenséget eleinte a lány felé, akkor ott bajok vannak. Nem halsz bele ha eleinte te fizetsz. Ha ez huzamosabb ideig így megy, az viszont már baj. Igen a lány is vállaljon át , és fiuknak is jól esik ha rád ír a barátnőd, "mit csinálsz? van kedved sétálni egyet? iszunk egy kólát, vagy fagyizunk egyet.

És elő áll hogy most ő fizet. Ez azt jelenti hogy igenis fontos vagy számára, és működik a kölcsönösség. Ha ez nincs idővel meg, akkor nem sokat ér az a kapcsolat, előbb utóbb úgyis fájni fog annak , aki úgy érzi állandóan csak "ő"..

És igen, én nem ilyedek meg a mosogatástól ha látom a másik fáradt, vagy mit tudom én fáj a keze mert megvágta, önként észreveszem és felkínálom neki. Vagy segítek a takarításban hogy hamarabb végére érjünk, és utána tudjunk pl sétálni egy jót a szép időben. Szerintem így működik jól egy kapsolat. Oda figyelünk egymásra ha az a valaki fontos nekünk.

2017. ápr. 1. 18:50
 29/29 anonim ***** válasza:
Ne vidd randin étterembe vagy moziba, egy tea vagy kávé árát meg kibírod, ha te hívtad meg őt.
2017. ápr. 1. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!